kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Servet verip bez parçası satın alıyorlar

Mehmet Aslan sosyetiklerin özgürlük adı altında özenti yaşadıklarını vurguladı ve "Onlara baktıkça köle olmayı tercih ederim" dedi...
Bugüne kadar sevgililerini hep mankenler ya da sosyetik isimlerden seçen Mehmet Aslan Cosmopolitan dergisinin ağustos sayısında sosyetik kızları topa tuttu. Aslan Ortaköy'de bir gece kulübüne gittiğini belirtti ve izlenimlerini şöyle anlattı: "Zannedersiniz ki herkes eğlenmek kafa dağıtmak için çıkmış dışarı. Ama öyle değil. Kimse dans filan etmiyor, öylesine sallanıp eğleniyormuş gibi yapıyor. Maksat hava atmak. Herkes birbirini kesiyor... İşin ilginç tarafı fark edilmediklerini sanıyorlar, bir bilseler ne kadar gülünç durumdalar..." Mehmet Aslan yazısında şöhret meraklısı sosyetik kızları da kıyasıya eleştiriyor. "Bu arada kibrit yaksan yanacak kadar içmiş sosyetik kızların halini anlatmıyorum bile... Hani o sosyete dergilerine servet verip aldıkları bez parçasıyla gülümseyerek poz verenler var ya, işte onlar. Birkaçını tanıdığım için yanlarına gidip 'Ne bu haliniz?' diye sordum. Cevap 'Biz özgürüz her şeyi yaparız.' Onlara baktıkça köle olmayı tercih ederim..."

TAKLİTÇİ OLMAYIN!
Aslan yazısını bitirirken sosyetik kızlara tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmiyor: "Kendinize yakışanı giyin, Gisele'e yakışanı değil! Taklitçi olmayın."