kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Ah Ünal ah!..

ÖCAL Ağabeyim haklı.. Spor sayfalarında Ünal Özüak dışında özgür basket yazarı kalmamış.. En önemli gazetelerin en önemli yazarları federasyonu övme yarışında.. Eleştiri bitmiş..
O zaman, basketbolu en iyi bilenlerden biri Ünal'ın yazıları önem kazanıyor, ama ne var ki, o da tersine şartlanma yüzünden ipin ucunu kaçırıyor, inanılırlığını yitiriyor.
Ünal için de, federasyon ne yaparsa kötü.. Üç yazısını okuyunca "Bu adamın amacı üzüm yemek değil" diye düşünmeye başlıyorsunuz..
Şimdi hedef tahtasında Tanyeviç var.
Kim Tanyeviç!..
Ünal'la ben, hem de o 12 Dev Adam döneminde Aydın Örs için demedik bırakmadık. Tanyeviç'i ismen vererek "O gelmeli" dedik aylarca.. Tanyeviç geldi ve geldiği gün kötü oldu Ünal için.. Niye?.. Turgay Demirel getirdi de ondan.. Yahu senin dediğini yaptılar, mutlu olsana..
O gün bugün Tanyeviç'e giydiriyor. Son yazısında Aydın Örs'ü de getirip onun önüne koymaz mı?.
Pes!.. Ama bu kaçıncı pes?..
Kerem'i yerden yere vuran, Ünal'la biz değil miydik?. "Topu 15 saniyede oyuna sokuyor, geriye oyun kuracak vakit kalmıyor.." demedik mi?.. Ünal "O topu İbo da getirir. Keremsiz oynayın" diye defalarca yazmadı mı?. Ekranda söylemedi mi?. Şimdi Tanyeviç tu kaka!. "Niye Kerem'i çağırmadın arkadaş?.."
Koca bir sezonu NBA'de aslanlar gibi oynayıp, Türkiye'ye gelir gelmez "Of oldum.. Uf oldum.. Şuram acıyor" nağmeleriyle milli takım çalışmalarından sıyıran Hido ile Memo'nun hallerinin sorumlusu da Tanyeviç Ünal'a kalırsa..
Yapma Ünal!.. İnandırıcılığını yitirme.. Başka inanacak kalem yok!..
Bu hafta da spor sayfamızı açamadık. Haftaya kesin başlarız..