kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
3 AYDIR ARANIYOR .... Portekiz’de ailesiyle tatil yaparken kaybolan 3 yaşındaki Madeleine hâlâ bulunamadı. Anne baba ise yeniden soruşturulacak.

Şüpheler anne babaya döndü

DIŞ HABERLER
Portekiz'de 3 ay önce kaybolan İngiliz kızın otelde öldürüldüğü iddia edildi. Şüpheliler arasına alınan ailesi ise, "Biz öldürmedik ve kızımız hayatta" dedi..
Portekiz'de yaklaşık olarak 3 ay önce kaybolan İngiliz Madeleine McCann'in soruşturmasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Önceki gün 3 yaşındaki Madeleine'in kaçırıldığı belirtilen tatil kasabasındaki otel odasının duvarında kan izleri bulunduğunu belirten Portekiz gazetelerine göre, küçük kız odada yanlışlıkla veya bilerek öldürüldü. Madeleine'in asla tahmin edildiği gibi kaçırılmadığını kaydeden gazeteler, anne Kate ile baba Gerry McCann'in de şüpheliler arasına alındığını öne sürdü. Her ikisinin de soruşturulacağını belirten haberlere göre, kiraladıkları otomobil de baştan incelenecek.

"BİZ ÖLDÜRMEDİK"
Önceki gün televizyonların karşısına geçen anne ve baba ise "Biz çocuğumuzu öldürmedik" açıklaması yaptı. Baba Gerry, "Ben ve eşim kesinlikle çocuğumuzun hayatta olduğuna inanıyoruz. O öldürülmedi. Bazı bilgilerimiz var ama bunları soruşturmanın tehlikeye girmemesi için açıklamıyoruz" diye konuştu. Bir aile dostları da "Her ikisi de gazetelerdeki haberlerin ne kast ettiğini biliyor, ancak kesinlikle kasıtlı veya kazayla olsun Madeleine'i öldürmediler" dedi.

POLİS ÖLDÜĞÜNE İNANIYOR
24 Horas adlı gazeteye göre McCann ailesiyle birlikte Praia da Luz'a tatile giden arkadaşları tekrar sorguya alınacak. Diario de Noticias gazetesi ise Portekiz polisinin küçük kızın kesinlikle öldürüldüğüne inandığını öne sürdü. Haberde, "Polis bir aydır Madeleine'in odada öldürüldüğünü ve kaçırılmadığını biliyor" denildi. Öte yandan, küçük kızın geçen hafta Belçika'da görüldüğü iddiaları da asılsız çıktı. Madeleine'in görüldüğü belirtilen kafede yapılan DNA testleri sonucunda, izin kayıp kıza ait olmadığı kaydedildi.
Haberin fotoğrafları