kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mucize kurtuluş

Yeni Haber
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 23 kişi yaralandı. 200 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüs, 50. metrede bir ağaca takılarak durdu.

Alınan bilgiye göre, Konaklı Beldesi Çamlıca köyü yakınlarında Mehmet Çınar (30) yönetimindeki 35 ZEH 07 plakalı minibüs, virajda karşılaştığı Arif Önder (50) idaresindeki 35 ZHJ 43 plakalı özel araca çarpmamak için direksiyonu kırınca 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. 25 yolcu kapasiteli minibüs, yoldan 50 metre aşağı yuvarlandıktan sonra bir ağaca dayanarak durdu.

Kazada, yaralanan Ergun Uygun (36), Sevim Çınar (47), Yalçın Gökalp (23), Gülten Gülen (20), Derya Erçınar (28), Muammer Çınar (29), Cevriye Kaya (41), Şeref Kaya (18), Melahat Uygun (28), Zeliha Akkuş (69), Ayfer Yakın (19), Hatice Karabaş (52), Süleyman Çürük (31), Ümmü Çekiç (14), Akile Çınar (26), Necla Çınar (30), Nazmiye Atlı (32), Sevcan Kaya (16), Fatma Kırcan (44), Aliye Uygun (28), Sevgül Dönem (39), Hatice Dönem (18) ve Aysel Çınar (28) Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Nazmiye Atlı ile Sevcan Kaya'nın Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.Yaralılardan Şeref Kaya, hastanede gazetecilere kaza anını şöyle anlattı

:''Tarlada çalışmak üzere yola çıktık. Yaklaşık köyden bir kilometre ötede bizim aracın şoförü birden direksiyonu sola kırdı. Ne olduğunu anlayamadım. Ondan sonra içinde bulunduğumuz araç yuvarlanmaya başladı. Çok büyük şansımız varmış araç, üç takla atınca durdu. Meğerse ağaca yaslanmış. Eğer aracın içinde çok fazla insan olsaydı ve 200 metrelik uçuruma inseydik, araçta bulunanların kurtulma şansı hiç yoktu. Yaşadığım için seviniyorum.''

Kazayı yara almadan atlatan her iki aracın şoförünün de muayenede
alkollü olmadıkları tespit edildi.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

CHA