kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beni 'en'ler ilgilendiriyor

Eğlence sektörünün başarılı ismi Elif Dağdeviren: 2010'da İstanbul Arena ile dünya çapında organizasyonlara imza atacağız..
Yaklaşık 10 yıl aradan sonra 'Genç Türkler' adlı TV programıyla ekrana dönüş yapan, Hermes Film ve İstanbul Arena'nın ortağı Elif Dağdeviren, "Eylül sonunda yeni bir film projemiz var. Her yıl en az bir film yapmayı sürdüreceğiz" dedi. Para dergisinden Melis Tosyalı'ya röportaj veren Dağdeviren, İstanbul Arena'da, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak bir organizasyona imza atacaklarını belirterek, "Bugüne dek ilklere imza attım ancak artık 'en'lerle anılmak istiyorum" şeklinde konuştu.

FARKLI OLMAYA DEVAM

* İstanbul Arena'yla yaptığımız tek yenilik, mekanın sadece bir konser alanı değil, aynı zamanda bir eğlence kompleksi şeklinde projelendirilmesi oldu. Ama Arena'nın farklılıkları bunlarla da sınırlı kalmayacak.

*
Ortaklarımla bu işi ciddiye alıyoruz. Çünkü bu sektörde ekmek yiyen binlerce insan var. Öte yandan, bu tür mekanların başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'yi temsil yeteneği olması gerektiğine inanıyoruz.

DÜNYAYLA AYNI ANDA

* İstanbul doğuyla batıyı birleştiren bir köprü. İşte bu nedenle Arena'nın da böyle bir misyonu olmalı diye düşündük. Burada yapılan konser ve etkinliklerde, batının çok özel sanatçıları ile doğunun özel şovlarını birleştirmeyi düşünüyoruz. Böylece yurtdışından gelen turistlere de farklı bir deneyim sunmuş olacağız.

*
2010 yılına kadar mekanın marka imajını güçlendireceğiz. 10 milyon dolarlık bir bütçe oluşturduk. 2010'da, İstanbul'un 'kültür başkentliği' sürecine de manevi olarak girdiğimizi söyleyebilirim. Aynı tarihlerde Arena'da tüm dünyada aynı anda yayınlanacak, dev bir organizasyona ev sahipliği yapacağız.
Haberin fotoğrafları