kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Doktorların 'yüzde bir şansın var' dediği usta gazeteci Kazım Kanat, kanseri bir kez daha alt etmek için Ege'nin koylarında bekliyor ve "Son bir altın gol için oyundan zaman çalıyorum. Kanserden ölmeye utanırım" diyor...
Kazım Ağabey sen bu rakibi de yenersin!
HAYRİ PARTAL:
Ben de Sayın Kanat gibi hastalığımın adının 'kolon kanseri' olduğunu öğrendim. Kazım Kanat bu hastalığı yenebilmişse ben ya da diğerleri neden o hastalığı yenemesinler.

SEMA YILMAZ: Tek kelimeyle harikasınız ve sizin misyonunuz da bu; harika olmak!

FİLİZ GÜNERİ: Benim babam da 9 yıl savaştı ve geniz kanserini yendi. Sizinle ve babamla gurur duyuyorum.

ESRA YAMAN: Kazım Kanat umarım bu gücünü hiç yitirmez.

HÜSEYİN TOKGÖZ:
Sayın Kazım Kanat; vermiş olduğunuz hayat mücadelesini hayranlıkla okudum. İnşallah iyileşirsiniz çünkü sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.

OSMAN KURT: Bilim kadar insan beyninin gücü de önemli; insan, beyniyle bir hedefe odaklanırsa bilimi de şaşırtabiliyor demek ki.

TOLGA ARTOKÇA: Bir Galatasaraylı olarak Kazım Abi'nin yorumları hep canımı sıkardı. Ama bana; bir insanı takımıyla değil, insanlığıyla ve adamlığıyla sevmem gerektiğini gösterdi. Hasta olduğu için değil; verdiği mücadeleden, hayata bakış açısından, kendiyle ve doğayla barışık olmasından dolayı... Bir gün herkes bu dünyadan ayrılacak, ama bazı insanlar hep hatırlanacak; sen de bunlardan birisin Kazım Abi...

VURAL PEKUN: Çok yaşa Kazım Bey; bizleri sizi okuma zevkinden mahrum etmeyin. Galatasaraylı bir okurunuz...

GÜLÇİN İREN: Kanseri yeneceğinize inanıyorum. Kanser ölecek ve savaş sizin olacak.

SEZGİN ERDOĞAN: Kazım Abi; bu rakibin biraz güçlü galiba ama sen bu rakibini de yenersin ve bir an önce sağlığına kavuşursun.