kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Janet Jackson, geçtiğimiz yıl 30 kilo vermişti (solda). Şimdi verdiği tüm kiloları geri aldı (sağda).

Verdiği kiloları geri aldı

Geçtiğimiz yıl, 83 kiloyken sıkı bir rejim uygulayarak 30 kilo birden veren Janet Jackson verdiği kiloları geri aldı. Bir yıl önceki halinden eser kalmayan ünlü şarkıcıyı görenler, şimdi zor tanıyor..
"Janet çok uzun süredir tartıya çıkmıyor çünkü çok kilo aldığını biliyor" diye konuşuyor ünlü şarkıcı Janet Jackson'a yakın bir kaynak. Son birkaç yıldır, başı hep kilolarıyla dertte olan ünlü yıldız, geçtiğimiz yıl büyük bir azim göstererek tam 30 kilo birden vermiş ve bu haliyle birçok dergiye kapak olmuştu.

STÜDYO İŞİ BOZDU
Ancak Jackson yeniden verdiği tüm kiloları geri aldı. In Touch dergisinde çıkan habere göre; 41 yaşındaki ünlü şarkıcı aldığı kiloları umursamaz gibi görünse de, durumunun ne kadar tehlikeli boyutlara varabileceğinin farkında... Şu sıralar kendisini tamamen yeni albümüne veren Jackson, fiziksel görüntüsünden çok işiyle ilgileniyor. Her gün saatlerce stüdyoya kapanan ünlü şarkıcının bu yüzden beslenme düzeninin bozulduğu ve sürekli abur cubur gıdalar yiyerek kilo almaya başladığı söyleniyor.
Haberin fotoğrafları