kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bahçeli ve Gül yan yana saf tuttu

Yeni Haber
MHP İstanbul Milletvekili Cihat Özönder'in cenaze namazında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül yan yana yer aldı.

Cenaze namazının kılınmasından önce el sıkışıp kısa bir süre sohbet eden Gül ve Bahçeli Özönder'in acılı eşine başsağlığı dilediler.

PROF. DR. ÖZÖNDER'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

MHP'den İstanbul milletvekili seçilen ve dün sabah Esenboğa yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybeden Prof. Dr. Mehmet Cihat Özönder'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

Özönder için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törene eşi Sema Barutçu Özönder ve yakınlarının yanı sıra Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Osman Güneş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'ün de aralarında bulunduğu bazı eski bakanlar, milletvekilleri, MHP yöneticileri ile Özönder'in Hacettepe Üniversitesi'nden çalışma arkadaşları katıldı.

Gül, Güneş ve Bahçeli, camide cenaze namazı kılınan Emekli Albay Hamdi Özkan'ın ailesine de başsağlığı dileğinde bulundular.

Abdullah Gül, daha sonra Cuma namazı kılmak üzere camiye girerken, MHP'den Ankara milletvekili seçilen Deniz Bölükbaşı ile karşılaşarak, bir süre sohbet etti.

Özönder'in cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra bir ambulansa konulduktan sonra Karşıyaka Mezarlığı'na götürülerek, toprağa verildi. Burada Özönderi eşi Sema Barutçu Özönder ve yakınları taziyeleri kabul ettiler.

Bu arada, Kocatepe Camisi'ndeki törenden sonra, adının Ufuk Kutlu olduğu öğrenilen, cami avlusundaki bir aracın üstüne çıkarak bağıran bir kişi polislerce gözaltına alındı.

(AJANSLAR)