kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fatih Akın'ın 'En İyi Senaryo' ödüllü 'Yaşamın Kıyısında' filminde, başrol oynayan Nurgül Yeşilçay; 60. Cannes Film Festivali'nde yabancı basının ilgi odağı olmuştu.

Fatih Akın'la yıldız olamaz!

* Türk Sineması'nın kadın starı kim sizce? Türkiye'de kadın filmleri yapan çok az yönetmen var. Duayenimiz Atıf Yılmaz'ı kaybettik. Ben sinemaya on yıl ara verdim. Belki kadın star olarak Nurgül Yeşilçay çıkabilir... 'Eğreti Gelin'de bunun sinyallerini verdi.
* Nurgül Yeşilçay'la çalışmak ister misiniz? Elbette uğraşırım. Belki projelerimden birinde Nurgül Yeşilçay ile çalışabilirim.

BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
* Nurgül Yeşilçay, Fatih Akın'ın filmleriyle star olur mu? Çok zor hatta mümkün değil. Fatih Akın yerelden evrensele gitmeye çalışıyor. Bu anlayışı ben anlayamıyorum. Başarmak mümkün değil. Nurgül Yeşilçay, tarzından dolayı bu arkadaşımızın filmleriyle star olamaz.
* Fatih Akın'ın filmlerinin çok fazla izlenmeme nedeni de bu mudur? Fatih'in yeni filmi yakında gösterime çıkacak. Sonucunu hep birlikte göreceğiz. Fatih sinemacı doğmuş biri; sadece yöntemi yanlış. Göçmen bir Batılı. Ancak yine de yeni kuşak içinde iki yönetmen dikkatimi çekmiştir; bunlardan biri Fatih, diğeri de Çağan Irmak'tır. Fatih Akın