kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lindsay Lohan Jane Fonda Felicity Huffman

Alkol, filminde de başına dert oluyor

Başrollerini Jane Fonda, Felicity Huffman ve Lindsay Lohan'ın oynadığı 'Georgia Rule' önümüzdeki cuma vizyona girecek. Filmde sürekli içki içip kaza yapan bir genç kızı canlandıran Lindsay Lohan, şu sıralar özel hayatında da benzer şeyler yaşamasıyla dikkat çekiyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Alkol, filminde de başına dert oluyor
Hollywood'un uslanmayan genç yıldızlarından Lindsay Lohan, şimdilerde yine alkollüyken direksiyon başına geçip tutuklanmasıyla gündemde. Kariyerinden çok özel hayatında yaşadığı çalkantılı olaylarla adından söz ettiren Lohan, yeni filmi 'Georgia Rule'da da kendisine benzeyen Rachel adında asi bir genç kızı oynuyor.

ÖĞRETİCİ BİR ROLDEYİM
Son 10 yılda başarılı komedilerde rol alan oyuncu, çapını 2006 yapımı 'Bobby' ve 'A Prairie Home Companion'deki anahtar rollerle genişletti. Lohan, Rachel rolüne kabul edilişini şu sözlerle anlatıyor: "Senaryo bana en sevdiğim filmlerden biri olan 'Kitten With a Whip'deki Ann-Margaret karakterini hatırlattı. O karakteri sevdiğim için bu rolü de kabul ettim. " Lohan, dostsuz, son derece yaralı ve deliye dönmüş Rachel'ın seçimlerini ve onu Hull kasabasına neyin getirdiğini anlamaya çalıştığını söylüyor. Genç yıldız, "Rachel pek çok yönden aşkla seksin arasındaki farkı anlamıyor. Bence aynı olayları yaşayan tüm gençlerin kendisinden bir şeyler öğrenebileceği bir karakteri oynamak önemli bir şey" diye konuşuyor. Oscar ödüllü Jane Fonda'yla çalıştığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Lohan gülerek; "Bir keresinde Halloween için onun Barbarella'daki karakterinin kıyafetini giymiştim, dünya küçük! Her zaman hayranlık duyduğum insanlarla çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum" şeklinde konuşuyor.
Haberin fotoğrafları