kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sevgilisiyle mutlu giden beraberliğini özgürce yaşadığını dile getiren Yener, "İlişkide önemli olan dengeli olmak" diyor.

Kadir'le her an evlenebilirim!

Esin ÖVET/MAGAZİN
Uzun süredir Kadir Doğulu ile mutlu bir beraberlik yaşayan Hande Yener, evliliğin kendisine çok uzak olmadığını açıkladı. Yener, "Sevgilimle paparazzilerden kaçarak hayattan zevk alınmayacağını anladım" dedi..
Yeni albümü 'Nasıl Delirdim' ile adından bir kez daha başarıyla söz ettiren Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Hande Yener, 'Romeom' dediği sevgilisi Kadir Doğulu'yla her an evlenebileceğini açıkladı. İlişkisiyle ilgili GÜNAYDIN'a samimi itiraflarda bulunan güzel sanatçı, hayranlarına uzun süredir mutlu giden ilişkisinin her an evlilikle taçlanabileceği müjdesini verdi.

HER ŞEY ORTADA
Yaşadığı aşkta saklanmaya gerek duymadığını belirten Yener, "Sevgilimle paparazzilerden kaçarak hayattan zevk alınmayacağını net olarak biliyorum. Bu çok yorucu ve saçma geldi bana. Denge olduğu müddetçe her şey normal geliyor" diye konuştu.

TARZIMDA TEKİM
Geçtiğimiz günlerde "Beni bakkal müziği yapanlarla kıyaslamayın" diyerek, müzik piyasasında yeni bir polemik başlatan Yener; Demet Akalın, Bengü ve Serdar Ortaç gibi birçok şarkıcıdan bu yorumuyla eleştiri almıştı. "Ben tarzımda tekim; bakkal da belli, müzisyen de... Herkes benim hakkımda konuşuyor. Demek ki ben iktidarım onlar muhalefet" diyen Hande Yener, "Rakip olduğumuza inananlar yaptıkları müziği anlatamayıp, "Evet biz bakkal müziği yapıyoruz" dediler ve doğal olarak muhalefet oldular" diyerek bu konuyla ilgili olarak son kez GÜ- NAYDIN'a konuştu. Son günlerde basında 'Bakkallar Odası Hande Yeneri'i mahkemeye verdi' şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğuna dikkat çeken sanatçı, "Bakkallar Odası bu sözlerin kendileriyle ilgili olmadığını kesinlikle anlamalı. Ben kişilere sadece müzikle ilgili bir yorum yaptım. Bakkal müziği başka bir şey, bakkal başka bişey. Mesela; "Suratın mahkeme duvarı' gibi desem mahkemeler beni mahkemeye mi verecek? Alınganlığı bırakalım ve konuyu başka yönlere çekmeyelim" diyor.
Haberin fotoğrafları