kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Kerem Bayar'dan 'Yok Benzeri'
Şarkıcı Kerem Bayar'ın ilk albümü 'Yok Benzeri', raflardaki yerini aldı. KRM Müzik etiketiyle piyasaya çıkan albümdeki tüm şarkıların söz ve müzikleri Bayar'a ait. 4.5 oktavlık sesine güvenen Bayar, ilk kilibini de albüme ismini veren 'Yok Benzeri' isimli şarkıya çekti. 26 saatlik çalışma sonucu çekilen klibin yönetmenliğini ise Tülay İbak yaptı.

Karadenizli Aydın Kant'tan ilk albüm
Trabzonlu Aydın Kant, 'Uzun Sokak' adlı çalışmasıyla müzik dünyasına 'merhaba' dedi. Doktorluk da yapan Kant'ın albümü Cinan Müzik etiketiyle satışa sunuldu. Rock ritimlerinin, oryantal izlerin ve klasik öğelerin Karadeniz müziği ile kesiştiği albümde Kent'in kendi besteleri de yer alıyor.

Farklı bir albüm dinlemek isteyenlere
Alternatif rock grubu Mizan, 'My İstanbul' (İstanbul'um) isimli single albümünü Hammer Müzik'ten çıkardı. 6 şarkının yer aldığı albüm 'My İstanbul' isimli parçayla açılıyor. Ardından parçanın Türkçe versiyonu dinleyiciyle buluşuyor. Doğu ile Batı sentezli bu çalışmada grup, çok kültürlü bir dünyada köklerini arıyor. Albümün devamı eylül ayında 'Avrasya' isimli çalışmayla piyasada olacak.
Haberin fotoğrafları