kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dr. Ömer Uzma

Halk ne diyor?

Yasa çıkarmak için daha kaç kişinin ölmesi gerek?..
TEM Otoyolu'nda motosikletiyle emniyet şeridine giren Dr. Ömer Uzma, aniden önüne çıkan bir otomobille çarpıştı. Savrularak bariyerlere çarpan doktor, olay yerinde can verdi. Otomobil sürücüsü gözaltında.

ERGÜN ÖKÇÜN: Melekler kadar temiz ve iyi bir insanı, meslektaşımı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Diyebilirim ki; hayatımda tanıdığım en sevecen, en iyi kalpli ve en temiz insandı Ömer... Tüm ailesine başsağlığı dilerim.

CANBERK DEMİRDELEN: Allah rahmet eylesin. Ömer arkadaşımız, örnek olacak derecede saygılı şekilde trafikte seyrederdi. Dikkat ederseniz motosikleti sürat değil gezi amaçlıydı. Öğrendiğimiz kadarıyla bir araç üstüne kırınca, o da emniyet şeridine kaçmak zorunda kalmış. Fakat maalesef ülkem insanları için kaza yapan motosiklet kesin suçludur! AB yasaları diyoruz ama motosiklet için en ufak bir yasa hazırlamıyoruz. Bu yasaların çıkması için daha kaç arkadaşımızın hayatını yitirmesi gerekiyor?

FURKAN CEKME: Ben o şahsın cesedini gördüm ve çok üzüldüm. Motoru parçalanmıştı, kendisi de yerde kasksız yatıyordu. Kasksız kaza yaptığını düşünüyordum ama değilmiş. Allah sevenlerine sabır versin.