kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ben İstanbul gibi bir kadınım

Dizilerin 'yuva yıkan kadını' Başak Sayan kendisini İstanbul'a benzetiyor: İstanbul gibi hem hüzünlü hem eğlenceli, hem kırılgan hem de güçlüyüm ..
Başak Sayan televizyon dizilerinin 'en sevilen yuva yıkan' kadınlarından! 30 yaşındaki aktris bugüne kadar aralarında 'Canım Kocacığım', 'Çılgın Bediş', 'Bir Dilim Aşk' ve 'Hacı'nın da bulunduğu birçok dizide rol aldı. Kendini güzel ve inatçı bulduğunu söyleyen Ankaralı oyuncu samimi itiraflarda bulundu...

* Hayatımın amacı kendimi bulmak! Kendi kendimin terapistiyim. İnsanlara önerim; ne yaparlarsa yapsınlar, hayallerinin peşinden gitsinler!

ERKEĞİN BAKIŞLARI ÖNEMLİ


* Beni üç kavramla özetleyecek olsalar inatçı, güçlü ve duygusal derlerdi. Dünyada herhangi bir yer olsaydım İstanbul olurdum. Çünkü İstanbul da benim gibi hem hüzünlü hem eğlenceli, hem eski hem yeni, hem kırılgan hem de güçlü.

* Bir aşkın içinde ne kadar özlem, korku, kavuşamama varsa, o aşk o kadar büyük ve uzun süreli oluyor. En uzun ilişkim 3 yıl sürdü. Aşkta hem terk eden hem de terk edilenim. Ama giden bir süre sonra dönmek için uğraşır.

* Bir erkeğin önce bakışlarına bakarım. Erkekte en dayanamadığım şeyler ise güçsüz olması ve yalan söylemesidir.

* Yüzüm ve saçımı çok beğeniyorum. Boyum daha uzun olsun isterdim. Bir kez yağ aldırdım. Çok pişmanım.