kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şehidin cenazesinde vali eşi gözyaşlarına boğuldu

Yaser ÇAPAROĞLU - Mehmet YILDIRIM
Urfa ve Hatay'da dün yine şehit ailelerinin feryatları vardı. Şanlıurfa'daki törende ise vali eşi Ayla Yavaşcan, gözyaşlarına hâkim olamayarak aileyle birlikte ağladı..
Bingol ve Erzincan'da şehit verdiğimiz askerler için dün memketlerinde cenaze törenleri düzenlendi. Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında PKK terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando er dün Emrah Göçer, memleketi Hatay'da toprağa verildi. Şehit babası dün cenaze töreninde yine fenalık geçirdi. Er Emrah Göçer'in cenazesi düzenlenen askeri törenin ardından kılınan cenaze namazından sonra Küçükdalyan Şehitliği'nde toprağa verildi. Yetkililer, yeni yapılan şehitliğe getirilen ilk şehidin Emrah Göçer olduğunu belirttiler.

BAYRAKLARLA DONANDI
Erzincan'ın Kemah ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen mayına basarak şehit olan Piyade Er Mehmet Arslan'ın cenazesi ise Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi. Tören sırasında şehit erin babası Aydın Arslan sükunetini korumaya çalıştı. Törenin yapıldığı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde esnaf işyerlerini Türk bayraklarıyla donattı. Kılınan cenaze namazı sonrası tabutun tören alanından çıkarılması sırasında anne Emine Arslan fenalaşarak bayıldı.
Haberin fotoğrafları