kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Açıkhavada sinema keyfi bir başka güzel!

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Yaz aylarında ailece gidilen mahalle arası yazlık sinemalar artık nostalji oldu. Ancak İstanbul'da, açık havada sinema keyfi yapmak isteyenler için konforlu alternatifler bulunuyor. Moda Deniz Kulübü, Enka Açıkhava Tiyatrosu, Bonus Premium Cinecity Hillside-Trio, Kemer Golf&Country Club ve Beşiktaş'taki Abbasağa Parkı bu seçeneklerden... Minder ve şezlongların üzerinde popcorn yiyerek açık havada film izleyebileceğiniz bu mekanlara giriş ise 10 ile 17 YTL arasında değişiyor. Ancak Abbasağa Parkı'nda bu keyif bedava. İşte açık hava sinemaları:

BONUS PREMIUM CINECITY, HILLSIDE TRIO:
Palmiyeler altında yatıp, dinlenin!

Kozyatağı'nda bulunan Bonus Premium Cinecity; Hillside-Trio'nun açık hava sineması palmiyeler arasında, minder veya şezlonglara uzanarak film izleme imkanı sunuyor. Film gösterimleri her cuma, çarşamba ve pazar günleri saat 21.30'da başlıyor. Fiyatlar; öğrenciler için 7 YTL, tam biletler ise 17.5 YTL.
Adres: Trio Konutları No: 99, Kozyatağı.
Telefon: 0216 315 10 10.


ENKA AÇIKHAVA TİYATROSU:
Uzak demeyin, ulaşım için servisi bile var!

Açık hava sinemalarının en gözdelerinden biri Enka Açıkhava Tiyatrosu... Mekan, 120 dönümlük yeşil alanı, bin kişilik izleyici kapasitesiyle dikkat çekiyor. "İstinye bana uzak" demeyin! Mekanı işletenler onun da çaresini bulmuş. Katılımcılar etkinlik öncesi Taksim-AKM'den kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyor. Film gösterimleri her perşembe ve salı saat 21.15'te başlıyor. Ücret 10 YTL.
Adres: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye.
Telefon: 0212 276 22 14.

ABBASAĞA PARKI:
31 Ağustos'a kadar ücretsiz film gösterimleri
Beşiktaş Belediyesi'nin halka açık olarak düzenlediği yaz etkinlikleri, Abbasağa Parkı'nda film gösterimleriyle devam ediyor. 31 Ağustos'a kadar sürecek etkinlikler; hafta içi salı, çarşamba ve perşembe akşamları saat 21.00'de başlıyor. 600 kişinin rahatça film izleyebileceği alandaki gösterimler ücretsiz. 'Abbasağa Parkı Yaz Akşamları' kapsamında halkla buluşacak filmler arasında; 'Hayatımın Kadınısın', 'Son Osmanlı', 'Babam ve Oğlum', 'Gelibolu', 'Maskeli Beşler' ve 'Sınav' gibi Türk Sineması'nın son dönemdeki önemli yapımları yer alıyor.

KEMER GOLF & COUNTRY CLUB:
Pazar gecelerinde havuz başında eğlence!

Kemer Golf&Country Club'ın, AFM Açıkhava Sineması bu yaz da sinema tutkunlarına keyifli seyirlikler sunuyor. Sinema tutkunlarının, ılık yaz akşamlarında havuz başındaki AFM Açıkhava Sineması'nda hem film izlemenin, hem de mehtaplı gecelerin keyfini çıkarabiliyor. Doğayla iç içe bir ortamda benzersiz olanaklar sunan mekanda, gösterimler pazar akşamları saat 21.40'da başlıyor. Ücreti 10 YTL.
Adres: Uzunkemer Mevkii, Göktürk Beldesi
Telefon: 0212 239 70 10

MODA DENİZ KULÜBÜ:
Bu kulübe üye olmanız gerekli!
4 bin 200 kişilik seçkin bir üye topluluğuna sahip Moda Deniz Kulübü; konumu, işletmesi ve sosyal aktiviteleri ile İstanbul cemiyet hayatının en köklü mekanları arasında yer alıyor. Sinemaseverler 300 kişilik koltuk kapasiteli Moda Deniz Kulübü Açıkhava Sineması'nda sadece pazartesi geceleri film izleyebiliyor. Mekan, üyelerine ve onların misafirlerine açık.
Adres: Moda Cad. Ferit Tek Sok. No.1 Kadıköy
Telefon: 0216 346 90 72
Haberin fotoğrafları