kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Artık dolabımda turuncuya yer yok!

Hapishane anılarıyla çok konuşulan Paris Hilton, People dergisine içini döktü. Hapishanedeyken sürekli turuncu renkli mahkum kıyafeti giyen Hilton "Eskiden turuncu rengi çok severdim ama artık turuncu hiçbir şey giymem!" dedi..
"Tanrı'ya şükürler olsun ki; özgürüm"... Paris Hilton'un son haftalarda en çok söylediği cümlenin bu olduğunu yazıyor People dergisi. 26 Haziran'da hapishaneden çıktığının akşamı Larry King'e konuşan Paris Hilton, serbest bırakılmasından 17 saat sonra da dedesinin Bel Air'da bulunan görkemli malikanesinde People dergisine poz verdi.

TUVALET BİLE SORUNDU
Eve gelir gelmez omlet, tost ve taze sıkılmış portakal suyundan oluşan sıkı bir kahvaltı ettiğini söyleyen Hilton, "Hapishanedeyken çok az yemiştim, kıtlıktan çıkmışçasına yediğimi görünce annem gözlerine inanamadı" diye konuştu. Artık vaktinin çoğunu ailesine ve hayır işlerine adayacağını söyleyen Hilton, hapishane anılarını anlattı:

* Hapishaneye ilk girdiğim anda yaşadığım şeyler çok küçültücüydü. Beni çırılçıplak soydular - ki o anda hayatımda hiç utanmadığım kadar utandım- ardından parmak izimi aldılar ve fotoğrafımı çektiler.

*
Geceleri hiç uyuyamadım. Panik atak oldum ve her gece zor nefes aldım. Hücrem buz gibiydi ve sürekli kapanıp açılan demir kapıların seslerinden uyku uyumak neredeyse imkansız gibiydi.

* Bize sadece sabun ve şampuan veriyorlardı. Her pazartesi temiz çarşaf ve iç çamaşırları dağıttılar. Dışarıdan sürekli aileme temizlik malzemesi siparişi veriyordum.

*
Beni yargılayan yargıcın adaletli biri olduğuna inanmıyorum.

* Hapishane yemekleri berbattı. Kahvaltıda sadece kaynatılmış yumurta, iki dilim ekmek ve bir portakal veriyorlardı.

*
Hücrenizde asla özeliniz kalmıyor. Dışarıda gezen gardiyanlar sizin her yaptığınızı görüyor. Tuvaletinizi yaparken bile birileri sizi görebiliyor çünkü tuvaletler hemen yatakların yanında yer alıyor.

* Duşları topluca aldığımız için kendime parmak arası terlik sipariş ettim, duşlardan hastalık kapmaktan çok korktum.

*
Duşlardan akan su buz gibiydi ya da bana öyle geliyordu. Banyo yapmak bir eziyetti.

* Yaşadığım her şeye minnettarım. Hapishane deneyimi bana çok şey kattı. Geceleri bir yastığınızın ve üzerinizde sizi ısıtacak bir battaniyenin olmasının kıymetini şimdi çok daha iyi anladım.

*
Kendi evimde olup kendi kıyafetlerimi giymek bir harika. Hapishanede giydiğim turuncu renkli mahkum kıyafetlerinden bıktım. Turuncuyu çok severdim ama bir daha asla turuncu renkli birşey giymeyeceğim!

* Nicole Richie ben hapishanedeyken sürekli beni aradı. Şehir dışında olduğu için ziyaretime gelemedi.

* Arkadaşlarım beni çok özlemiş. Eve döndüğümde Blackberry'imde tam 698 tane mesaj vardı. Hapishanedöneminde kimin dost, kimin düşmanolduğunu çok daha iyi anladım.l Hapishaneden çıktığım anhissettiklerimi kelimelere dökemem. Bu mutluluk sanki düğün gününüzdeya da bebeğiniz doğduğundahissettiğiniz mutluluk gibi...
Haberin fotoğrafları