kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Zeytinsuyu'nda yaşamak isteyene tekne hediye!

Saros İnşaat'ın Kumburgaz'daki projesi Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nden 31 Temmuz'a kadar villa alanlara çekme römorku ile birlikte motorlu tekne hediye edilecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Zeytinsuyu'nda yaşamak isteyene tekne hediye!
Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nden 31 Temmuz'a kadar villa alan herkese motorlu tekne hediye edilecek. Promosyonları ile meşhur projesi Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nin 4'üncü ve 5'inci etaplarını kapsayan yeni kampanyasını 25 Haziran'da başlatan Saros İnşaat, motorlu teknenin yanında bir de çekme römorku da verecek. Kumburgaz'daki proje deniz kenarına iki kilometre mesafede bulunuyor.

Havalimanı'na 20 dakika uzakta
Zeytinsuyu Tepesi Evleri, TEM'den Yeşilköy Havalimanı kavşağına 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede, tüm etaplarda bina içi ısı dağıtım sistemine sahip katı yakıtlı şömine, ithal inox eşyalı ankastre mutfak, merkezi elektrik süpürgesi sistemi, kablosuz internet erişimi, doğalgaz, yangın, su ve duman dedektörleri, her odada gömme dolap, jakuzi gibi fonksiyonel özelliklerin yanı sıra gece görüşlü ve harekete duyarlı kamera sistemi, sabit IP ile bilgisayardan site kameralarını izleme, 24 saat aktif güvenlik sistemi de bulunuyor. Ayrıca, her etapta ev içi ve ev dışı sistemlerin tamamını besleyen jeneratör mevcut. Tel: (0 212) 885 42 83- 84- 88 / (0 212) 884 17 23 www.zeytinsuyutepesi.com