kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

DTI, Çeşme'de 16 villalık proje yaptı

DTI'ın Çeşme'deki projesi Vogue16 Evleri'nde satışlar başladı. Tasarım odaklı mimari ile inşa edilen projede fiyatlar 395 bin Euro'dan başlıyor..
Hollandalı gayrimenkul yatırım şirketi Bonet BV ve Mete Nisari ortaklığında kurulan DTI, Çeşme'de 16 villalık bir proje inşa etti. İzmir'e 30 dakika mesafede yer alan Vogue16 Evleri tasarım odaklı bir mimari yapıya sahip. Denize 3 dakikalık yürüyüş mesafesindeki konumuyla Çeşme'nin en seçkin bölgesi olan oteller mevkiinde hayata geçirilen Vogue16 Evleri'nde İtalya'nın ünlü mutfak markası Zaccoriotto'nun teknolojik özelliklere sahip mutfaklarını kullanılıyor.

Her villada çatı suiti
Projedeki villaların tamamı 340 metrekarelik brüt kullanım alanından meydana geliyor. Her villa 3 oda ve 1 salondan oluşuyor. Ayrıca, Vogue16 Evleri'ndeki çatı suitlerinin ner kullanım alanları ise 200 metrekare. Deniz manzaralı terasında jakuzisi bulunan villalarda plazma TV, beyaz eşya ve klimalar da dahil her türlü detay mevcut. Projede jeneratör, su deposu ve güvenlik sistemi de bulunuyor. Bahçe peyzajında, dinlendirici ve yalın Zen konseptinin kullanıldığı villalar, dairesel formdaki havuzu ve çevre düzenlemeleri ile evlerdeki tasarım konseptini ortak kullanım alanlarına da taşıyor.

Satışlara başlandı
İnşaatına Şubat 2007'de başlanan Vogue16 Evleri'nin satışlarına başlandı. Oturuma hazır durumdaki projede villa fiyatları 395 bin Euro'dan başlıyor ve ödemeler için banka kredisinden yararlanılabiliyor. DTI'ın ortaklarından Mete Nisari, Vogue16 Evleri için yaptığı açıklamada, amaçlarının, standart düzeydeki yaşam alanlarına sahip olacak kişiler için, evi aldıktan sonra yeniden doğacak dekorasyon maliyetini ortadan kaldırmak ve ev sahiplerinin Vogue16' ya sadece bavulları ile gelerek Çeşme'de bugüne kadar eşi benzeri olmayan bir tasarım evinde yaşamalarını sağlamak olduğunu söylüyor. www.dti-living.com

Vogue 16 Evleri'nin künyesi
* Firma: DTI
* Yer: Çeşme
* Konut sayısı: 16
* Konut büyüklüğü: 340 metrekare
* Fiyat: 395 bin Euro ve üstü
* Tel: (0 232) 463 51 97
Haberin fotoğrafları