kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'İlk temalı alışveriş merkezini yapacağız'... Serhan Oktay, "Türkiye'nin ilk temalı alışveriş merkezini inşa etmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

2 haftada 100 kişi emlak haberi almak için üye oldu

Üç GSM operatörü ile anlaşarak cepten emlak haberi servisi yapmaya başlayan Coldwell Banker, 2 haftada 100 aboneye ulaştı..
Gayrimenkul Yatırım, Yönetim ve Danışmanlık şirketi Coldwell Banker Türkiye, Emlak SMS projesi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Mayıs ayında Türkiye pazarına giren Amerika merkezli Coldwell Banker, iki hafta önce faaliyete geçirdiği sistem sayesinde abonelerine her gün emlak haberlerini ve kodu belirtilen gayrimenkullerin bilgisini kısa mesaj olarak gönderecek.

Zamandan kazandıracağız
Coldwell Banker Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Oktay, Emlak SMS'in en önemli avantajının zamandan tasarruf olduğunu belirterek, projeyi şöyle özetledi: "Emlak SMS, Turkcell, Avea ve Vodafone ile yapılan gelir paylaşımına dayalı bir anlaşmanın ürünü. İki paketten oluşuyor: İlki, Gayrimenkul ve Finans Paketi dediğimiz ve şu anda işlemekte olan hizmeti sunan paket. Bu pakete üye olanlar ayda 5 YTL'lik abonelik ücreti ödeyerek emlak sektörü ile ilgili haberleri her gün düzenli olarak kısa mesaj şeklinde cep telefonuna alıyor. Günde ortalama 3 kısa mesaj atılıyor. Abone olmak için ise her operatörden 'abone cb' yazıp 3520'ye yollamak yeterli. İkinci paket, Sorgulama Servisi. Kiralık ya da satılık gayrimenkuller hakkında bilgi almak isteyen herkes bu paketten yararlanabilir. Coldwell Banker Türkiye'nin kiralık ya da satılık tabelasında bulunan kod numarasının 3520'ye gönderilmesiyle o gayrimenkule ve sorumlu müşteri temsilcisine ait tüm bilgiler anında cep telefonuna geliyor. Bedeli 2 SMS ücreti. Paketi devreye sokmak için bayi ağını genişletmeyi bekliyoruz.'' Emlak SMS projesinin iki hafta önce devreye girdiğini ve bu sürede 100 aboneye ulaştıklarını belirten Oktay, bayileşme çalışmalarını hızlandırdıklarını ve yıl sonuna kadar 10 bayiye ulaşmayı planladıklarını kaydetti.