kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Saban Evleri, ekim ayında teslim ediliyor

İsmail DEĞİRMENCİ
10 villadan meydana gelen Saban Çengelköy Evleri ekim ayında tamamlanıyor. Boğaz manzaralı villaların fiyatı ise 800 bin dolar..
Saban Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapımı gerçekleştirilen Saban Çengelköy Evleri, 2 bin metrekarelik bir inşaat alanında hayata geçiriliyor. Çengelköy sahiline 1 kilometre, Boğaz Köprüsü'ne 5 ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 15 dakika mesafede yer alan Saban Çengelköy Evleri 10 adet villadan meydana geliyor.

6 müstakil, 4 ikiz villa
2 farklı konut tipine yer verilen projede 6 adet müstakil ve 4 adet de ikiz villa bulunuyor. Saban Çengelköy Evleri'nde yer alan müstakil villaların büyüklüğü 316 metrekare iken ikiz villalar ise 323 metrekare olarak inşa ediliyor. Projedeki her iki tip villa da 5 oda ve 2 salondan meydana geliyor. Sabah Çengelköy Evleri'ndeki villaların her birinde yaklaşık 200 metrekarelik bahçe ve kapalı park alanı da bulunuyor.

İki dönüm yeşil alan
İkiz villaları boğaz manzarasına sahip olan projede 2 dönümlük de yeşil alana yer veriliyor. Yarı olimpik yüzme havuzu, peyzaj alanları, yürüyüş yolu bulunan Saban Çengelköy Evleri'nde ayrıca; interkom güvenlik sistemi, yangın-gaz-hırsız alarmı, 24 saat kamera sistemi ve güvenlik personeli mevcut. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş, sıvı izolasyonu, ısı ve ses yalıtımı yapılmış villalarda siteye ait 100 tonluk su deposu ve tüm sitedeki elektirik tüketimini karşılayacak jeneratör de bulunuyor. Satışı Re/Max Sahil Ofisi tarafından gerçekleştirilen Saban Çengelköy Evleri'nde villalar 800 bin dolara satışa sunuluyor. Projenin ekim ayında tamamlanması ve villaların sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

Saban Çengelköy Evleri'nin künyesi
* Firma: Saban Uluslararası İnşaat Yatırımları
* Yer: Çengelköy
* Büyüklük: 2 bin metrekare
* Konut sayısı: 10
* Konut büyüklüğü: 316-323 metrekare
* Fiyat: 800 bin dolar
* Tel: (0 216) 557 62 62
Haberin fotoğrafları