kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Armani'nin 2008 erkek modası

Milano Moda Haftası'nda, ünlü İtalyan modacı Giorgio Armani'nin erkekler için tasarladığı 2008 ilkbahar/yaz koleksiyonu tanıtıldı..
Sadece İtalya'nın değil, tüm Avrupa'nın en önemli moda etkinliklerinden biri olan Milano Erkek Moda Haftası, başladı. Valentino, Cavalli, Prada, Ferre, Vercase gibi ünlü markaların erkekler için hazırladıkları 2008 ilkbahar/yaz kreasyonlarını tanıttıkları defilede önceki gün, ünlü İtalyan modacı Giorgio Armani'nin koleksiyonu tanıtıldı.

RAHATLIK ÖN PLANDA
Ünlü modacının, ABD'den Çin'e 36 ayrı ülkede mağazaları bulunan "Emporio Armani" markası için tasarladığı kıyafetlerde her zaman olduğu gibi rahatlık ön plandaydı. Tüm tasarımlarda kumaşların hafif, şık ve rahat oluşu dikkat çekti. Defilede, pantolonların dar paçalarında kullanılan düğme gibi aksesuvarlar ile sarı ve mor gibi iddialı renklerin kullanımı, çok renkliliğin erkek modasında 2008'de ağırlıklı yer alacağı izlenimini verdi. Beğeni toplayan defilenin sonunda 71 yaşındaki Giorgio Armani, kısa süre için podyuma çıkarak, tebrikleri kabul etti.
Haberin fotoğrafları