kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Konser sonrası Bodrum'da tatil yapacak

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Konser için temmuzda İstanbul'a gelecek olan ünlü Latin şarkıcı Shakira, daha sonra tatil yapmak için Bodrum'a gidecek..
Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira, önümüzdeki ay Türkiye'ye geliyor. Kredi kartı Bonus'un yedinci yıl kutlamaları çerçevesinde Türkiye'ye gelen ünlü sanatçı, İstanbul Arena'da bir konser verecek. Lübnanlı bir baba ve Kolombiyalı bir annenin kızı olan seksi yıldız, daha sonra Bodrum'a giderek kısa bir tatil yapacak.

YALIKAVAK'TA EV BAKTI
Gerçek adı Shakira Isabel Mebarak Ripoll olan 27 yaşındaki Latin şarkıcının Bodrum tatili sırasında, Mustafa Sandal'ın yapımı henüz tamamlanmayan "Mandal" adlı otelinde kalacağı sanılıyor. Öte yandan kulislerde, Bodrum'u çok beğenen güzel şarkıcının, bundan önce birçok dünya starının ziyaret ettiği bölgede bir villa almak istediği konuşuluyor. Bu yöndeki girişimlerini hızlandıran ünlü sanatçının oturmak için Yalıkavak'ı tercih ettiği iddia ediliyor. Hatta Shakira'nın bu bölgede bir villa beğendiği fakat fiyatının yüksek olması nedeniyle satın almaktan vazgeçtiği de dedikodular arasında yer alıyor.