kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
YAKALANANLAR EĞİTİMLİ Ömer B.G.(36): Arçelik’te finansman müdürü... Dinar S. (32): Kimyager... Gökhan G. (29): Pazarlamacı... Ercan A. (24): Digitürk’te elektronik teknikeri...

Holigan müdür işten atıldı ve tutuklandı

Müslim SARIYAR Barış SÖZAL / MERKEZ
Büyük olaylara sahne olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı sonrasında tespit edilen 4 kişi daha tutuklandı. Yakalananların arasında müdür ve kimyager de var..
Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan ve büyük olaylara sahne olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı sonrası kameralar tarafından tespit edilen 4 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan dört kişi tutuklandı. Daha önce de gözaltına alınan 22 kişiden 9'u cezaevine gönderilmişti.

TV'YE ÇIKINCA İŞTEN ATILDI
19 Mayıs 2007 tarihinde oynanan derbi maçında çıkan olaylarda, Galatasaraylı taraftarların polislerin üzerine kırdıkları koltukları fırlatmaları nedeniyle 19 polis memuru yaralanmıştı. Olayların ardından kamera görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri, önceki gün Arçelik firmasında finansman müdürü olarak çalışan 36 yaşındaki Ömer B.G., 32 yaşındaki kimyager Dinar S., pazarlamacı 29 yaşındaki Gökhan G., ve Digitürk'te elektronik teknikeri olan 24 yaşındaki Ercan A.'yı gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından 4 şüpheli Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılardan Ömer B.G.'nin olayladaki görüntülerinin televizyonlarda yayınlanması üzerine Arçelik'teki finansman müdürlüğü görevinden çıkarıldığı da ileri sürüldü.

GÖZALTI DEVAM EDECEK

Derbi maçında çıkan olaylarla ilgili daha önce gözaltına alınan ve üniversite mezunlarının da aralarında bulunduğu 22 holigandan 9'u tutuklanmıştı. Gözaltıların önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.