kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ölenlerin olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Tuncay Şanlı'nın amcasının oğlu Yasin Şanlı henüz 29 yaşındaydı.

Eğlence dönüşü gölete uçtular

Hüseyin CUMALI/ - MERKEZ
Sakarya'da eğlence dönüşü otomobille gölete uçan beş kişi boğularak öldü. Ölenlerden Yasin Şanlı'nın, Tuncay Şanlı'nın kuzeni olduğu ortaya çıktı..
Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde bulunan bir restorana giden Tuncay Şanlı'nın amcasının oğlu, Yasin Şanlı (29) ile arkadaşları Suat Onur, Ali Onur(36), Bayram Güneş (32) ve Kenan Tüccar (35) saat 02.30 sıralarında Sakarya'ya dönmek için restorandan çıktı. Ancak Ali Onur'un kullandığı otomobil, daha 10 metre gitmeden kontrolden çıkarak restoranın yakınındaki gölete uçtu. Ters dönen otomobil sulara gömülürken, restorandakiler yardıma koştu. Ancak karanlıkta otomobile ulaşamadılar. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi geldi.

DALGIÇ ÇIKARDI

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve dalgıçlar cesetleri güçlükle çıkardı. Otomobil de daha sonra itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılırken, olay yerine gelen ölenlerin yakınları yan yana sıralanan cesetlere sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren ölenlerin yakınları gazetecilere de tepki gösterdi. Cesetler, cenaze arabalarıyla Söğütlü Sağlık Ocağı'na götürülürken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada Doğan Haber Ajansı ekibinin içinde bulunduğu araç da geri dönerken, dar ve virajlı yolda kontrolden çıkarak şarampole uçmasına ramak kala durdu.
Haberin fotoğrafları