kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Polis içeride bulunan rulet, poker ve blackjack masalarının başındaki 85 kişiyi gözaltına aldı. Bunların çoğu kadındı.

Dalmaz Center'a 9'uncu baskın...

Müslim SARIYAR R?dvan TEZEL / MERKEZ
Son iki yılda toplam 8 kez baskın yapılan Dalmaz Center'a, önceki akşam polis bir baskın daha düzenledi. Kumar oynayan 85 kişi de gözaltına alındı..
Daha önce 7 kez kumar oynatıldığı için bir kez de mühür fekkinden basılan İstanbul Etiler'deki Dalmaz Center'a, dün sabaha karşı polis yine bir baskın düzenledi. Ekipler, mekânda bulunan 85 kişiyi gözaltına alırken, kumar makinelerine de el koydu. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri mahkeme kararıyla dün sabaha karşı Dalmaz Center'a baskın düzenledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önce 7 kez kumar oynatıldığı bir kez de mühür fekkinden basılan Dalmaz Center'ın kilitli olan kapıları çilingir yardımıyla açıldı. Polis, içeride rulet, poker ve blackjack masalarının başında bulunan 85 kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan müşterilerin çoğunun kadın olması ise dikkat çekti.

60 YTL PARA CEZASI
Dokuzuncu kez basılan Dalmaz Center'da, 2'si rulet olmak üzere toplam 13 masa kurulduğu tespit edildi. Polis rulet tezgâhı, birçok oyun kâğıdı ve para yerine kullanılan pul ele geçirdi. Polis, çuvallara sığmayan kumar aletlerine el koydu. Gözaltına alınan 85 kişi Kabahatler Kanunu'na göre 60 YTL para cezası ödedikten sonra emniyette serbest bırakıldı. 4 Mayıs günü kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen Dalmaz Center'ın işletmecisi, mühürleri sökmüş ve eğlence programı düzenleyip Hayko'yu sahneye çıkartmıştı. Polis mühür ihlali gerekçesiyle Dalmaz Center'ı basıp yeniden mühürlemişti. Geçen nisandaki baskında gözaltına alınanlar arasındaki işletme sahibi C.K. tutuklanmıştı.
Haberin fotoğrafları