kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bahçeli'nin kaldığı otelde kaza

Yeni Haber
Miting için Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kaldığı otelde, fotoğraf çektirmek üzere Bahçeli'nin bulunduğu kata çıkmak isteyen 8 kişinin bindiği asansör, halatın kopması üzerine 5 kat aşağıya düştü.

Kazada, Bahçeli'nin koruma polisi olduğu belirtilen İsmail Hakkı Özkan, MHP üyesi Alpaslan Aslancan ve İlker Akpak çeşitli yerlerinden yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Manisa Anemon Oteline gelip miting saatine kadar dinlenmeye çekilen Devlet Bahçeli ile fotoğraf çektirmek isteğiyle lobiden asansöre binen 8 kişi, halatın kopması üzerine 5 kat aşağıya düştü.

Asansör düşerken, MHP Manisa 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Orhan'ın alarm düğmesine basması üzerine, otel görevlileri kazazedelere yardımcı olmaya çalıştı. Bu arada, Manisa İtfaiyesi ile 112 Acil Ambulans servisleri haberdar edilerek, yardım talebinde bulunuldu.

Manisa İtfaiyesi Arama Kurtarma Sağlık (AKS) Ekibi, otel içerisindeki asansörün kapısını açarak, içerideki yaralı polis memuru İsmail Hakkı Özkan, MHP üyesi Alpaslan Aslancan ve İlker Apak'ı bulundukları yerden çıkarttı. Kazada, yara almayan diğer 5 kişi ise kendi imkanları ile asansörü terk etti.

EZİLME VE KIRIK VAR

122 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırılan üç yaralı, burada tedavi altına alındı.Yaralılarda, ezilme ile ayak ve kaburga kemiklerinde kırılmaların bulunduğu bildirildi.

Manisa 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Orhan, kazadan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 kişilik asansöre 8 kişi bindiklerini, fazla yükten dolayı da asansörün hızla aşağıya doğru düştüğünü söyledi.

Orhan, ''Fotoğraf çektirmek için asansöre binmiştik, zemin kata çakıldık. Buna da şükür, can kaybı yaşanmadı'' dedi. MHP Manisa İl Yönetim Kurulu üyesi Yıldırım Şekercioğlu da, asansör kazasında yaralanan arkadaşlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendiklerini bildirdi.