kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mucize kurtuluş

Yeni Haber
Adana'nın Karataş ilçesinde uçurumdan düşerek yaralanan genç kadın, 3 gün sonra kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre Karataş ilçesi Harb-İş Feneri mevkinde bulunan yaklaşık 70 metrelik uçurumun kenarında 3 gün önce yürüyüş yapan Kezban Bozkurt (19), ayağı kayarak aşağı düştü. Ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bozkurt, 3 gün boyunca düştüğü yerden kalkamadı.

Bölgeden geçen bir balıkçının fark ettiği genç kadının durumu polise bildirildikten sonra olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri çağrıldı. Cankur ekipleri dik uçurumdan aşağıya inemeyince çevrediki balıkçılardan yardım istendi.

Ekipler bindikleri tekneyle kadınının bulunduğu noktaya kadar ulaştı. Kafasında ve ayaklarında kırıklar oluşan ancak şuuru açık olan kadına boyunluk takıldı, kırık ayakları özel korumaya alındıktan sonra sedyeye yatırıldı.

Tekneyle tekrar kıyıya getirilen kadın ambulansla önce Karataş Sağlık Ocağı'na götürülerek ilk tedavisi yapıldı. Genç kadın daha sonra Adana Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Bozkurt'un eşinden ayrıldığı ve psikolojik sorunları bulunduğu belirtildi. Bozkurt'un uçurumda yaralı olarak kaldığı 3 günde çevreden bulduğu otları yiyerek hayatta kaldığı, susadığında ise deniz suyu içtiği, bulunduğunda da çok yorgun ve bitkin bir halde olduğu kaydedildi.

AA