kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sosyal Hizmetler görevlileri, koruma kararı çıkartıp B.D.’yi yuvaya alacak.

Annesi üstüne kaynar suyu döküp yaktı

SAVAŞ AY
SAVAŞ AY
B.D.'nin annesi küçük yaşta tecavüze uğradı. Sonra fuhuş batağına düştü. Hep kötü davrandığı küçük oğlunun başından aşağı kaynar çaydanlığı döktü..
Antalyalı küçük B.D. talihsiz bir olayın kurbanı. Vücudunun büyük bölümü birinci dereceden yanmış küçük B.D.'nin. Ve bu ufacık çocuğun içler acısı hali Sosyal Hizmetler Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi yönetici ve doktorlarını perişan ediyor. Hele bu ağır yanık olayına bilerek isteyerek sebebiyet verenin çocuğun öz annesi oluşu hepsini daha da öfkelendiriyor.

YURTTA RASTLADIM
Yurtta yaptığım çalışmalar sırasında revirde rastlıyorum bu talihsiz yavruya. Doktorlar acı öyküsünü kısaca anlatıyorlar. Polis ekipleri şikayet üzerine gittikleri bir evde ağır biçimde yanmış olarak bulmuşlar bu yavrumuzu. Yanındaki anneannesi anlatmış: "Kızım 16 yaşında tecavüze uğrayıp 17 yaşında anne oldu. Sonra da fuhuş çeteleri ağına düşürdü. Çocuk elini ayağını bağladığı için hep kötü davranıyor. Dövüyor, sövüyor, eziyet ediyor. Karşı çıktığımda bana da saldırıyor. Son olarak bir telefon üzerine evden çıkarken çocuk katıla katıla ağladı. Sen susmayacak mısın diyerek boynundan aşağı kaynar çaydanlığı döktü torunumun. Komşulara haber verdim, polisi aradılar."

ANNE ARANIYOR
Oğlunun neredeyse ölümüne neden olacağı anlaşılan anne kayıp. Polis her yerde arıyor. Sosyal Hizmetler görevlileri bize bilgi verirken; "Çocuğa koruma kararı çıkartıp yurdumuza alacağız. Kimse kötülük yapamayacak. Annesinin de yaşı küçük. Yakalanınca muhtemelen ona da koruma kararı çıkacaktır" diye konuşuyor.