kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kazada suikast silahları ortaya çıktı!

Yeni Haber
Afyon'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi hafif yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobilde bir adet Glog marka silah, bir otomatik silah, bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile içimlik esrar bulundu.

Kaza 05.30 sularında, Afyon Dinar karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Afyon Dinar istikametinden gelen ve içinde 4 kişinin bulunduğu Mehmet Şanlı (56) idaresindeki 34 ZD 6337 Toyota marka otomobil ile karşı yönden gelen İbrahim Anık'ın (52) kullandığı 20 ZK 469 plakalı kamyon, çarpıştı.

Kaza sonucu otomobil bulunan sürücü Şanlı ile yanındaki kimlikleri henüz tespit edilemeyen 3 kişi, olay yerinde öldü.

Kamyon sürücüsü İbrahim Anık ve yanında bulunan Güngör Bozaba (32) ise hafif yaralandı. Yaralılar Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Anık, burada yaptığı açıklamada, seyir halindeyken bir anda karşılarına otomobil çıktığını gördüklerini, manevra yapmaya vakit bulamadığını ve çarpıştıklarını söyledi. Hastanede ayakta tadevileri yapılan Anık ve Bozaba, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Otomobilde hayatını kabeden 4 kişi ise Dinar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yerine gelen savcının yaptığı incelemede kazaya karışan ve içinde 4 kişinin can verdiği otomobilde, içimlik esrar, biber gazı, bir adet Glog marka tabanca, bir adet otomatik silah, bu silahlara ait şarjör ve mermiler bulundu.

CHA