kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yazan Sezen Aksu değil Aysel Gürel mi?

ESİN ÖVET
Niran Ünsal'ın 'Laf Lafı Açıyor' programının konuğu Aysel Gürel'e; Sezen Aksu'ya ait sanılan 'Güllerim Soldu' şarkısını nasıl yazdığını sorması kafaları karıştırdı. Gürel sessiz kalıyor, Ünsal "Ben Aysel Abla'nın yazdığını biliyordum" diyor ..
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Laf Lafı Açıyor' adlı programın geçtiğimiz cuma günkü konuğu Aysel Gürel, konusu ise aşk şarkılarıydı. Gecenin ilerleyen saatlerinde programa telefonla bağlanan Niran Ünsal ünlü söz yazarına, "1999 yılında bana 'Güllerim Soldu' adlı şarkıyı kızlarınız Mehtap ve Müjde Ar için yazdığınızı anlatmıştınız. Bunu izleyicilerle de paylaşmalısınız" deyince; neşe içinde geçen programın havası bir anda değişti.

Sezen mi değil mi?

Ünsal'ın Gürel'e ait olduğunu bildiğini söylediği şarkı, Sezen Aksu'nun 1991 yılında çıkarttığı 'Gülümse' adlı albümde yer alıyor ve albümün iç kapağında şarkının söz ve müziğinin Minik Serçe'ye ait olduğu yazıyor. Programda Ünsal'a cevap vermeyen Aysel Gürel'i arayıp bu konuyu sorduğumuzda yine bir açıklama yapmak istemedi. Niran Ünsal ise yaptığı açıklamayı yineledi...