kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Semra Özal

Ünlüler çocuklar için oynadı

ÖNER ÖNGÜN
Hıncal Uluç'tan Tuğba Erbil'e birçok ünlünün rol aldığı 'Çabaladık Oynadık' isimli oyun, önceki gece Lütfi Kırdar'da sahnelendi. Elde edilen gelir Bahçelievler'de bir yetimhanenin yapımını desteklemek için kullanılacak..
Sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri önceki gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sahnedeydi. Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği'nin (ÇaBa), Bahçelievler'deki bir yetimhanenin yapımını desteklemek amacıyla 'Çocuklar için Çabalayın' sloganıyla biraraya gelen ünlüler, 'Çabaladık, Oynadık' isimli müzikali sahneledi. Aralarında Hıncal Uluç, Begüm Şen, Merva Ulusoy, Cengiz Abazoğlu, Demet Şener Kutluay, Erman Toroğlu, Ayşegül Toplusoy, Feryal Gülman, İbrahim Kefeli, Tuğba Erbil, Uğur Batur ve Nişan Çolak gibi birçok ünlünün rol aldığı müzikal, Türkan Sabancı'nın 'Oğlum' isimli şiiriyle başladı.

'Kara Prens' Toroğlu
Tuğba Erbil ve Demet Şener Kutluay müzikal teklifini hiç tereddütsüz kabul ettiklerini söyledi. Modacı Cengiz Abazoğlu'nun İstanbul beyefendisini, Erman Toroğlu'nun ise 'Pamuk Prenses ve 7 Cüceler'deki Kara Prens'i oynadığı müzikalden elde edilen gelir yetimhane için kullanılacak.
Haberin fotoğrafları