kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu konuda asla yorum yapmam

* 'Güllerim Soldu'nun sözleri Niran Ünsal'ın iddia ettiği gibi gerçekten size mi ait? Sen Niran'ın konuşmalarından ne anladıysan onu yaz; duyduklarını yaz! Ben onun programdaki cümlelerine hiçbir şey ilave edemem. Bir açıklama yapmıyorum. 'Evet' de 'hayır' da demiyorum onun açıklamalarına. Yorum yapmadım ve yapmayacağım.
* Niran Ünsal, yıllar önce kendisine bu şarkıyı nasıl yazdığınızı anlattığınızı söyledi canlı yayında... Tamam işte. O ne dediyse onu yaz. Sana ne söylediyse onu yaz. Ben konuşmayacağım bu konuda. Ne bugün, ne de bundan sonra...

Ne istiyorsan onu yaz!

* Şarkı sizin şarkınızsa, neden altına Sezen Aksu'nun imzasının atılmasına izin verdiniz? Yorum yok. Diyorum ya, sen duyduğunu yaz. Ben senin mesleğine müdahale etmem. Saygı duyuyorum yaptığın işe. Ben şarkı yazarken sen bana karışıyor musun? Ne duyduysan, yazmak istiyorsan onları yazacaksın. Ama ben bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim.
* Peki son günlerde Sezen Aksu için ortaya atılan iddialara ne diyorsunuz? Ben ne diyeyim? Ben bir gazetecinin işine karışamam.