kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Manukyan'ın hayatı ibretlik

l Genelev patronu Manukyan'ın hayatını oynadığınız dizi ne zaman ekrana gelecek? Bir-iki hafta içinde... Bazı aksaklıklar yaşandı. O dönem zaten Savaş Kalafat'la yaptığımız bir programdan dolayı da nefes alamıyordum. 5 bölümü tamamladık.
* Manukyan'la tanışmış mıydınız? Evet... Sene 1992'ydi sanırım, bana bir laf söyledi; yatağın üstünde paralarını sayıyordu, "Kuzum bu kocaları bırak, hep koca koca... Sanatçının her günü paradır. İyi değerlendir, sonra gelirsin 50-60 yaşına, ondan sonra verirsin parayı alırsın 18-19'lukları, biri gelir, biri gider" dedi... Biz de, gene evlendik, gene evlendik... Ama şu doğru; biz zannettik ki gençlik ömür boyu kalacak, hiç yaşlanmayacağız.

HEP GERÇEKLERİ ÇEKTİM
* Onun hayat hikayesinin cazip tarafı neydi? Ben hayatımda hep gerçek filmler çektim, polisle çalıştık. 'Beyaz Ölüm', 'Kayıp Kızlar'; hepsi gişe rekorları kırdı, hala da çocuklar seyrediyor. Benim bütün filmlerim, liselerde üniversitelerde çocuklara örnek olarak, ders olarak verildi ve hala da veriliyor.
* Misyonu olduğunu mu düşünüyorsunuz eski filmlerinizin? Evet. Bir genç kızın nasıl kötü hayata, uyuşturuculara düşürülüşünü gösterdim hep... Hala bazıları, hatta ben bile, coca cola'yı kutuda içerim. Bunlar şaka değil, haplar atılıyor. Benim çektiğim film Gamze'nin (Özçelik) başına da geldi. Nuri Alço filmde bana yapmıştı, Gamze'ye de hayatında sevgilisi yaptı. Dolayısıyla hep ibret verici filmler çektim. Manukya'nın hayatı da ibret verici...