kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Diane Kruger

Hiçbir erkekten emir almam Hiçbir erkekten emir almam

Cannes Film Festivali'nin kapanış filmi 'L'age Des Tenebres'de tutkulu bir kadını oynayan Diane Kruger, "Güçlü biriyim, erkekler beni yönetemez" dedi..
Henüz 15 yaşındayken katıldığı 'Elite Model Look' yarışmasında finale kalan, ardından da ülkesi Almanya'nın en meşhur top modeli olan Diane Kruger, bugünlerde oyunculuğuyla adından söz ettiriyor. Paris'e yerleştikten sonra oyunculukta kariyer yapma kararı alan 31 yaşındaki yıldız, ilk önemli çıkışını başrolünü Brad Pitt ile paylaştığı 'Troy' filmiyle yapmıştı.

CANNES'IN EN TUTKULU KADINI
Çok yakında ünlü aktör Nicolas Cage ile birlikte 'Büyük Hazine' serisinin yeni filmi için kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu, şu sıralar Cannes Film Festivali'nin havasını soluyan ünlüler arasında yer alıyor. Kruger, Kanadalı yönetmen Denys Arcand'ın festivalin kapanış filmi olarak gösterilecek olan 'L'Age des Tenebres' adlı yarışma dışı çalışmasında, Marc Labreche ile başrolü paylaşıyor. Filmde tutkulu bir kadını canlandıran Kruger, bilinmeyen yönlerini Fransız Madame Figaro dergisine anlattı.

* Hayatta en çok nefret ettiğim şey saygısızlıktır. Eskiden insanlara karşı çok acımazsızdım. Bu biraz da 15 yaşımdan beri babamı hiç görmememden kaynaklanıyor. Onun anneme karşı merhametsizliği beni hayata karşı merhametsiz yapmıştı.

* Bir erkeğin beni etkileyebilmesi çok zordur. Babamın yokluğu nedeniyle hiçbir zaman bir erkeğe bağımlı yaşamadım. Bir erkekten emir ya da izin almadım ve alamam. Erkeklerin parası ya da gücü beni hiç ilgilendirmiyor. Ben kadınlara saygı gösteren, yaratıcı adamları severim.

* Mankenlik yaptığım yıllarda muhteşem görünmek isterdim ama artık tek amacım doğal görünmek. Günlük hayatımda neredeyse hiç makyaj yapmıyorum. Estetik operasyonlara karşıyım.