kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sharon Stone - George Clooney

Cannes'da parti zamanı!

60. Cannes Film Festivali kapsamında AIDS'le mücadeleye destek olmak amacıyla düzenlenen amFAR gecesinde tam 7.5 milyon dolar toplandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cannes'da parti zamanı!
Sinemanın kalbinin attığı Cannes'da yalnızca filmler yarışmıyor, aynı zamanda birçok önemli etkinlik ve parti de düzenleniyor. Bu etkinliklerden biri de AIDS'e karşı mücadele veren amFAR (The American Foundation for AIDS Resarch) kuruluşuna destek olmak amacıyla gerçekleştirilen geceydi. Mougins'te düzenlenen gecenin ev sahipliğini ünlü oyuncular Sharon Stone ve George Clooney üstlendi. Masaların 30 bin dolar ile 100 bin dolar arasında satıldığı gecede toplam 7.5 milyon dolar toplandı. 730 SEÇKİN KONUK Geceye aralarında Matt Demon, Michelle Yeoh, Mischa Barton, Aira Casar, Kerry Washington, Catherine Deneuve, Kylie Minogue, Kurt Russell, Goldie Hawn, Patricia Kaas, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Elle McPherson, Jean-Paul Gaultier, Roberto Cavalli ve Ivana Trump'ın da bulunduğu 730 seçkin davetli katıldı. amFAR'ın kurucusu Liz Taylor ise sağlık problemleri nedeniyle geceye gelemedi.

ÖPÜŞMEYE DOYAMADI
Konukların şıklıklarıyla göz kamaştırdıkları gecede AIDS hastaları yararına bir açık artırma da düzenlendi. Chanel, Yves Saint-Laurent, Mac Cosmetics gibi büyük firmalar 100 bin dolarlık tablolar satın alarak am- FAR'a destekte bulundu. Seksi oyuncu Sharon Stone'un Louis Vuitton için çizdiği gösterişli çanta ise açık artırmada tam 95 bin dolara alıcı buldu. Geceye esprileri ve muzip tavırlarıyla renk katan George Clooney ise Amerikalı bir yapımcıya tam 375 bin dolarlık bir yat gezisini sattı. Yapımcının güzel eşini dudaklarından öperek kutlayan Clooney, gece boyunca Sharon Stone'un dudaklarına da bol bol öpücük kondurdu.
Haberin fotoğrafları