kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İsa Kalkır

Halk ne diyor?

Ruhumuzu asıl parçalayan hastanede senet imzalamak

Ankara'daki bombalı saldırıda 19 yaşındaki oğlu İsa Kalkır'ı ambulansla taşınırken TV'de gören Ayşe Kalkır soluğu hastanede aldı. Oğlunun ölümüyle yıkılan anneye, sağlık karnesi olmadığı için senet imzalatıldı.

ERDEM AYDIN: Bizler bu ülke için ölürüz. Ama bizi asıl öldüren, ruhumuzu parçalayan; bu durumda bile sağlık karnesi sorulması, senet imzalatılması. Bu hantal bürokrasinin teröre hiç mi katkısı yok? SERDAR TETİK: Nasıl senet imzalatırlar, bu ne büyük ayıptır?

MEHMET AYHAN: Terör mağdurları hastaneye para ödememeli. YUSUF ÖZGEN: Hastanede yapılanlar çok yanlış. Oğlunun acısıyla yanan anneye senet imzalatmak gibi bir vicdansızlık olamaz.

TARIK KARAMAN: Terör olaylarında mağdurların tedavi ve bakım masrafları sosyal devlet güvencesinde olmalıdır. Hasta yakınına senet imzalatmak, devletin insanını sahiplenmediğini gösterir.

NESLİHAN GÜLER: Yaşanan bu vahşet karşısında, bir de sağlık kuruluşlarının para peşine düşmesi acımasız ve insanlık dışı. Zaten yürekleri yanmış bir de siz dağlayın...

ELİF ÇETİN: Bu insanlar zaten terör kurbanı bir de para mı ödeyecekler? Devletin bu konuya acilen el atması şart. İsa Kalkır