kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Conner hapishanede, davranış bozukluğu tedavisi görecek.

Bebeğini çalmak için karnını yardı

DIŞ HABERLER
Hamile komşusunun taşıdığı bebeği çalmak için sopayla başına vurup, karnını yaran ABD'li kadının 22 ila 50 yıl arasında hapis cezası alması bekleniyor..
ABD'nin Pennsylvania eyaletinde hamile bir kadının maruz kaldığı vahşetin görüldüğü dava, sonuçlandı. Hâkim, 2005'te komşusunu beyzbol sopası ile bayıltıp, karnını yararak bebeği "sezaryenle" almaya çalışan 40 yaşındaki Peggy Jo Conner adlı kadın için, "iki kişiyi" öldürmeye teşebbüsten 22 ila 50 yıl hapis cezası verdi.

Görenler kurtardı
Hapis kararının, bir sonraki duruşmada kesinleşmesi bekleniyor. Conner mahkemede kendini, "Komşuma saldırdığım için çok üzgünüm. O gün ilaç almıştım. Pişmanım" dedi. Fakat Conner'dan alınan kan örneklerinin, temiz çıktığı kaydedildi. Saldırının şokunu hâlâ üstünden atamayan 31 yaşındaki Valerie Oskin ise bebeğini zorla almaya kalkan Conner'ın demir parmaklıklar ardına gönderilmesinin acısını bir nebze olsun hafiflettiğini, ancak bunun yeterli olmadığını belirtti. Çılgın komşusunun saldırısına uğrayan 31 yaşındaki Oskin, yoldan geçen birinin durumu polise bildirmesi ile kurtulmuştu.