kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kıyafetleri değil, Nurgül'ü ön plana çıkartmak istedim

İLİŞKİLİ HABERLER
Kıyafetleri değil, Nurgül'ü ön plana çıkartmak istedim
* Nurgül Yeşilçay'a kıyafet hazırlarken nelere dikkat ettiniz?
Nurgül'le tarzlarımız örtüşüyor. Abartısı olmayan, modern kıyafetler seçtik. Özel bir kıyafet tasarlamadık. Zaten olanları ona adapte ettik. Giyecekleri içinde miniler de, dekolteler de var ama hiçbirinde bir aşırılık yok. Benim için önemli olan ne kıyafeti, ne de saçı ve takıları göstermek. Önemli olan Nurgül'ü göstermek. Ona göre hareket ettik.

* Siz eğitimizin bir kısmını Paris'te aldınız. Bir gün Cannes Film Festivali için kıyafet tasarlayacağınız aklınıza gelir miydi hiç?
Açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama ben her kıyafetimi tasarlarken insanların onları özel günlerinde giymelerini, bu kıyafetlerin onlara uğur getirmesini dilerim. Cannes gibi bir organizasyona katılmamız gerçekten çok önemli.

* Nurgül Hanım'ın giyeceği kıyafetlerde sarı, kırmızı, fuşya gibi canlı renkler dikkat çekiyor. Bu bilinçli bir tercih mi?
Canlı renkler Nurgül'e çok yakıştı. Bir de bu kadar sade kıyafetlerin renge ihtiyacı vardı. Bir şeyleri abartmak her zaman kolaydır. Ama sade bir çizgide bu hoşluğu yakalamak o kadar kolay değil. Günlük kıyafetleri de bu formda. Abartılı hiçbir şey yok. Yazlık bir yere gittiği için, mini ve uçuşan elbiseler ağrılıkta.

* Dünya starlarından tarzını beğendiğiniz, giydirmek istediğiniz isimler var mı?
Nicole Kidman'ı mutlaka giydirmek isterdim. Kendisi giydiği tüm kıyafetleri müthiş taşıyor.