kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
POLİS, GRUBU BİBER GAZIYLA DURDURABİLDİ... K.C.'nin kendilerine teslim edilmesini isteyen kalabalık güvenlik ekiplerinin biber gazı sıkmasıyla yatıştı.

Küçük Esra'nın katil zanlısına linç girişimi

Veysel CINCIK
Hatay'da bir süre önce kaybolup bir apartmanın bodrum katında ölü olarak bulunan Esra Akyüz'ün (6), katil zanlısı olarak komşularının oğlu 16 yaşındaki lise öğrencisi K.C., yakalandı. Küçük kıza tecavüz edip başını duvara vurarak öldüren K.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esra'nın cesedi toprağa verilirken yakınları sinir krizi geçirdi. Aynı dakikalarda bir grup katil zanlısı K.C.'ye linç girişiminde bulundu.

ADLİYEDE ÖFKELİ ANLAR
Esra'nın cenazesi evlerinin önünden mezarlığa götürülürken, aynı dakikalarda katil zanlısı da adliyeye getirildi. Zanlının adliyeye çıkarılışı sırasında öfkeli vatandaşlar, "Bu caninin asılması lazım, bize verin onu. Herkesin çocuğu var. Böyle bir vahşetin zanlısına adaletin vereceği ceza yetersiz kalır. Bize verin, şurada sallandıralım" diyerek, linç etmek istedi. Adliye binasına taş ve sopalarla saldıran grup, çevik kuvvet ekipleri tarafından biber gazı sıkılarak durdurulabildi. Esra Akyüz'ü tecavüz edip öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve ifadesi alınmak üzere adliyeye çıkartılan K. C.'i tutuklanarak cezaevine götürüldü.
Haberin fotoğrafları