kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yıldızların maskesi düştü

Sinema ve müzik dünyasının birbirinden güzel yıldızları, ilk kez makyajsız halleriyle People dergisi objektiflerinin karşısına geçti. Yıldızların doğal güzellikleri dikkat çekti..
Jessica Biel
Yeni filmi 'Next' ile gündemde olan Jessica Biel'in makyajsız yüzünde ilk olarak çilleri göze çarpıyor. Günlük hayatında makyajdan hoşlanmadığını belirten Biel, "Hayatıma giren erkeklerin hepsi, ne zaman makyaj yapsam, bana 'çıkar şu yüzündekileri' derlerdi" diyor.

Rachel Bilson
Ülkemizde de beğeniyle izlenen The O.C dizisinin yıldız Rachel Bilson, makyajsız haliyle çok duru görünüyor. "Fiziksel görüntüme çok fazla dikkat ettiğim söylenemez, zaten yüzüm nedeniyle de hep olduğumdan küçük gösteririm" diyen Bilson, makyaj yaptığında da naturel renkleri kullanmayı sevdiğini söylüyor.

Anne Hathaway
"İnsanlara doğal halimi göstermekten çekinmiyorum. Kendimle çok barışık biriyim" diyen Anne Hathaway, yüz güzelliğinin yapımcılar tarafındandan onaylandığını söylüyor.

Rihanna
19 yaşındaki güzel şarkıcı Rihanna, teninin koyu rengi nedeniyle makyaja en az gerek duyan isimlerden. "Makyaj için sadece 1-2 dakika bana yetiyor, dudaklarımı ve yanaklarımı biraz renklendirmemle işim bitiyor" diyen Rihanna, maskara kullanmayı sevmediğini de itiraf ediyor.

Jessica Simpson
26 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, "Cildimden çok memnunum, makyaj yaparak onu kapamak yerine, hafif rütuşlarla güzelliğimi öne çıkarmayı seviyorum" diyor. Dış güzelliğin değil, iç güzelliğin önemli olduğunu belirten Simpson, artık alışık olduğumuz sarışın hali yerine, kahverengiye boyattığı saçlarıyla boy gösteriyor.

Eva Longoria

Desperate Housewives dizisinin seksi yıldızı Eva Longoria; makyajı sadece dizi, film çekimleri veya özel davetlerde yaptığını söylüyor. Nişanlısı Tony Parker'ın makyajdan hiç hoşlanmadığını belirten güzel yıldız, "O beni en çok sabah uyandığımdaki halimle beğeniyor, onunla evlenmeyi istememin en önemli nedenlerinden birisi de bu" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları