kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

3 yıl aradan sonra Kıraç karşınızda!
Türk Rock Müziği'nin başarılı isimlerinden Kıraç'ın beşinci solo albümü 'Benim Yolum' müzikmarketlerdeki yerini aldı. Ünlü sanatçının 3 yıllık bir aradan sonra çıkardığı albümünde yer alan 5 parçanın sözü ve müziği kendi imzasını taşıyor. Albüm, Doğu ve Batı ezgilerini birleştiriyor. 'Hayalimdeki Resim' ve 'Ya Seninle Ya Sensiz' adlı nostaljik parçaların yeni düzenlemelerinin de yer aldığı albümün ilk klibi 16 mm'lik film formatında 'Sana Mecburum' adlı parçaya çekildi.

19 unutulmaz klip bu DVD'de buluştu
Uzun süre listebaşı olmuş şarkıların video kliplerinden oluşan 'Dream Türk 19 Klip' adlı DVD çıktı. DVD'de, Kenan Doğulu 'Çakkıdı'sından Sezen Aksu'nun 'Yanmışım Sönmüşüm Ben'ine kadar 19 unutulmaz parçanın klipleri yer alıyor. DVD, 12.50 YTL'lik özel bir fiyata satılıyor.

Kafein'in albümü çok melankolik

1998 yılında kurulan Kafein grubunun, gruplarıyla aynı adı taşıyan albümü müzikmarketlerdeki yerini aldı. Grup üyeleri Serkan Özbay, Cenk Karayazgan ve Serkan Koşun, albümdeki bestelerde yalnızlık ve melankoli temalarını işlediklerini söylüyor. Grup çok yakında, Mavi Sakal grubuyla birlikte ortak konserler verecek.
Haberin fotoğrafları