kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Herkes 'şaibeli' ödülü sahiplendi

Bülent İPEK/ MAGAZİN
Yeşim Salkım 1999'da Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Hilal Cebeci'yi torpille 'En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı' seçtirdiğini itiraf edince o yılki adaylar ayaklandı: Ödül benim hakkımdı..
Yeşim Salkım'ın geçtiğimiz günlerde, 'Bir Dilek Tut' yarışması sırasında, programın şarkıcı eğitmenlerinden Hilal Cebeci hakkında yaptığı, "Keşke 1999 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Hilal'in ödül alması için torpil yaptırmasaydım' şeklindeki açıklamasının yankıları sürüyor. Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde Kral TV Ödülleri'ne müdahale ettiğini belirten ve 'En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı' dalında Cebeci'yi birinci seçtirdiği için halktan özür dileyen Salkım müzik dünyasından tepki alıyor.

HATİCE: BANA VERİLECEKTİ
Salkım'ın yıllar sonra yaptığı bu itirafa tepki verenler arasında 1999 yılında Cebeci'nin aldığı ödüle aday gösterilen Yonca Lodi, Seniha, Hatice ve Tuğba Önal da bulunuyor. Bir süre önce müziği bırakan Tuğba Önal tepkisini sessiz kalmayı tercih ederek gösterdi. Hatice ise Salkım'ın itirafıyla ilgili büyük şaşkınlık yaşadığını söyleyip şöyle konuştu: "Adaylar arasında en iyi çıkış yapan bendim. O yıl en çok benim albümüm satmıştı. Ödülün bana verileceğinden çok emindim ama durum ortada. Bu konuda ne denebilir ki daha fazla..."
Haberin fotoğrafları