kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ayşegül Aldinç

Uluç'un meslekteki 50. yılına smokinli parti

Öner ÖNGÜN/ MAGAZİN
Müzisyen Ahmet Kurtaran, yakın dostu Hıncal Uluç'un gazetecilikteki 50. yılı şerefine sürpriz bir parti düzenledi. Tüm davetlilerin smokinle geldiği gecede yakın dostlarını karşısında gören Hıncal Uluç duygu dolu anlar yaşadı..
Hıncal Uluç, gazetecilikteki 50. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yakın dostlarıyla paylaştı. Modern Folk Üçlüsü'nün kurucularından Ahmet Kurtaran, bir zamanlar grubun menajerliğini yapan Uluç'un şerefine sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı.

200 YAKIN DOSTU KATILDI
Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen partiye aralarında İlhan Gencer, Ömür Göksel, Nükhet Duru, Oya Özyılmazel, Emel Sayın, Ayşegül Aldinç, Cihan Ünal, Fatih-Fulya Terim, Can Gürzap, Mustafa Taviloğlu, Ali-Aysun Kocatepe, Ferhat Göçer ve Haşmet Babaoğlu'nun da bulunduğu 200 davetli katıldı.

HEDİYESİ ÖZEL BİR BESTE
Alkışlar arasında salona giren Uluç, dostlarını karşısında görünce çok duygulandı. Geceye İlhan Gencer, Modern Folk Üçlüsü, Ömür Göksel, Ayşegül Aldinç, Ali-Aysun Kocatepe, Ferhat Göçer, Emel Sayın ve Nükhet Duru sahne performanlarıyla renk kattı. Gecenin finalinde topluca sahneye çıkan sanatçılar, Ali Kocatepe'nin Hıncal Uluç için bestelediği şarkıyı söyleyerek usta gazeteciye ikinci bir sürpriz daha yaptı.
Haberin fotoğrafları