kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Cihan Ünal

Neden görüşmediğini bir de babama sorun!

* Babanız Cihan Ünal'la aranız bozuk değil mi? Babamla ilişkimde problemli bir dönem geçiriyorum, ne kadar süreceğini bilmiyorum. Niye yalan söyleyeyim ki!

* Dargınlığın nedenini bilmediğinizi söylüyorsunuz... Sizin aklınız alıyor mu bir babanın kızıyla görüşmemesini!

* Sizce neden peki? Bilmiyorum. Ben babamla görüşmüyorum, konuşmuyorum ki! Benim evliliğimden sonraki ilişkim yüzünden babamla görüşmediğim sanılıyor. Hep öyle yazıldı çünkü ama alakası yok. Babam Türkiye Cumhuriyeti'ne adım attığımdan bir ay sonra beni aramayı kesti.

BU BENİ YARALAYAN BİR KONU

* Neden öyle davrandı sizce? Neden ona sormuyorsunuz? Neden kimse bir telefon açıp 'Cihan Bey sizinle kızınız hakkında bir röportaj yapmak istiyorum' demiyor. Ne cevap alacaksınız bakalım? Neden hep ben sıkıştırılıyorum? O zaman ben kötü insan konumuna düşüyorum; röportajlarında babasını kullanan ve bu ilişkiyi kötüye götüren insanmışım gibi görünüyorum.

* Haksız konuma düşmek de sizi incitiyor olmalı... Benim babam, Türkiye'nin en saygın oyuncularından biridir. Ve bizim toplumumuz babaerkildir. Her zaman baba haklıdır. Onun için ben ne desem boş. Bence hiçbir şart ve koşul, bir babanın çocuğunu aramaması için bahane olamaz. 'Ben senin şu yaptığını sevmedim. Hadi bay bay' diyebilir mi bir baba çocuğuna? Bu beni, maddi manevi yaralayan ve hayatımda çok fazla boşluk yaratan bir konu. Baba-kız ilişkisi üzerine araştırmalarım olacak. Birçok genç kızın sorunlu baba-kız ilişkisi yaşadığını gözlemliyorum.

* Nasıl bir çalışma olacak bu? Araştırma gibi bir şey değil. Geliştirdiğim zaman söyleyeceğim. Herkesin bir araya gelip konuşabileceği bir ortam olacak.

* Kardeşiniz Yağmur Ünal'la görüşüyor musunuz? Bu konuda da konuşmayacağım. Konuştuğum zaman yanlış anlayanlar oluyor. Kardeşimle olan ilişkimi övmeye korkar oldum. Çünkü insanların içinde fesatlık var galiba. O benim kardeşim ve hep de öyle kalacak.