kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
16 yaşımdan beri mankenlik yapıyorum. Bu dünyanın kirli yüzüne bakmadan sadece yaptıklarımla gündeme gelmeye çalıştım.

Sürekli gündemi meşgul etmekten hoşlanıyorum

Nilay Dorsa bu ayki FHM'e "Özel hayatla gündeme gelmeden başarılı manken olunur, bunun tek örneği benim!" iddiasında bulundu. Dorsa hakkında en çok merak edilenleri dürüstçe yanıtladı, cesur pozlar verdi..
Neden ayaklarını çok seviyor?
Boyum 1.78 olmasına rağmen 38 numara ayakkabı giyiyorum, bebek mezarı gibi değil! Diğer mankenlere göre çok da narin ayaklarım var. Bakımlı parmaklarım ve ince bilekli ayaklarımla gurur duyuyorum.

Silikonlarını neden çıkardı?
Şov dünyasında olduğumuz için gözlere hitap ediyoruz, estetiğe hiç karşı değilim. Yanlış bir müdahale yüzünden sadece göğüslerimden 15 kere ameliyat oldum. Bu arada genç kızları uyarıyorum, silikon taktırmadan önce iyice araştırsınlar. Şu an rahatsızlık duyduğum için slikonlarımı çıkarttım. Ama ileride tekrar taktırabilirim. Bu benim özelim, niye bu kadar insanları ilgilendiriyor anlamadım!

Gerçekten bakire mi?
Bir röportajımda bakire olduğumu belirttim, sonra burnumdan geldi. Çok ama çok sıkıldım. Bu benim özelim, kimseyi ilgilendirmiyor.

Yalı alacak kadar estetiğe para harcadı mı?
Ben estetiklerimle çok mutluyum. Halk güzel insanları seviyor, ben de onları yeteri kadar mutlu ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca şov dünyasıyla gerçek hayatı birbirinden ayırmayı yazanlara, çizenlere yalı fiyatlarından haberim olduğunu söylemek istiyorum. Bunlar sadece şov için söylenmiş sözler. Şov dünyasıyla gerçek dünyanın ayrılması üzerinde çok duruyorum. Ayrıca insanların benim hakkımda konuşmasından ve sürekli gündemi meşgul etmekten çok hoşlanıyorum.

Özeliyle gündeme gelmeden başarılı olunur mu?
Tek örneği benim! Aşk hayatımla değil, sadece işimle gündeme geliyorum.

Hayatında biri var mı? Kolay tavlanır mı?
Kocaman bir yok! Girişken olmadığım için gidip barda bir erkeğe kur yapamam. İlk hareketin onlardan gelmesini beklerim ama çok zor bir insanım. Beni tavlamak isteyen erkeğin ömrü kesin kısalır.

Erkeğin nesine bakar?
Karakter tahlilimi sadece dişlerine ve ellerine bakarak yapıyorum. Bunları incelerken karşımdakinin önceki hayatı adeta gözümün önüne geliyor.

Geceleri dışarı çok çıkar mı?
İşim gereği zaten geceleri çok dışarıdayım. Ne buna vaktim, ne de halim kalıyor.

Bile bile hiç frikik verdi mi?
Manken ablalarıma soruyorum; çorap tanıtımlarında nasıl oluyor da göğüsleri açılıyor? Açıkçası bunu çok merak ediyorum.
Haberin fotoğrafları