kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Meltem Öksüm, SABAH Gazetesi’yle hafta sonu verilen ‘Armağan’ dergisinde evlilik hazırlığı yapan çiftlere düğün hazırlıkları konusunda çeşitli önerilerde bulunuyor.

Düğün hazırlığı için 'tık'lamak yeter

Duygu GÖKMENOĞLU
Her bütçeye uygun, çok şık düğünlerin yapılabileceğini söyleyen Meltem Öksün, kurduğu moderngelin.com sitesinde gelin ve damat adaylarına yol gösteriyor..
Türkiye'nin ilk interaktif evlilik portalı 'www.moderngelin.com'un kurucusu Meltem Öksüm, gelin ve damat adaylarına masal gibi bir düğün vaat ediyor. Birbirinden şık gelinlikler, mekan süslemeleri, orijinal nikah şekerleri, pırlanta takılar, nikah işlemeleri, hatta ilk gece bilgilerine kadar sitede her türlü detaya yer veren Öksüm, "Her bütçeye uygun çok şık düğünler yapılabilir, bu yüzden kimsenin düğün hazırlıkları sırasında birbirinin kalbini kırmasına gerek yok" diye konuşuyor.

Cazip fiyat ve modeller
Çiftlerin stressiz bir evlilik hazırlığı için moderngelin. com' u tıklamalarının yeterli olacağını belirten Öksüm, "Hayatınızın en özel gecesi için çeşitli bilgi, öneri, fiyat ve firma alternatiflerine ulaşabilirsiniz" diyor. Sitenin içeriğinde söz, nişan ve düğün aşamaları ile ilgili yaşanmış tavsiyelerden oluşan bilgiler sunuluyor. Çiftler siteye üye olarak, kendi bilgilerine göre özel olarak hazırlanmış 'Evlilik Ajandasını' kullanabiliyor. Böylelikle evlilik hazırlık döneminden balayı dönüşüne kadar ne zaman ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Çiftler düğün, ev eşyaları ve yeni evleri ile ilgili harcamaları düzenleyebildikleri bütçem bölümünden faydalanıyorlar.
Haberin fotoğrafları