kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ebru Gündeş kendi parasıya aldığı tektaşıyla objektiflere gülümsedi.

Tektaşını kendisi alanlar çoğalıyor

Esin ÖVET-MAGAZ?N
Nil Karaibrahimgil'in 'Tek Taşımı Kendim Aldım' şarkısı ve 36 ay taksitle pırlanta satışları; kendisine tektaş alan kadın sayısını patlattı! Deniz Akkaya ve Ebru Gündeş de bu trende uyum sağladı..
Evlilik teklifinin klasik simgesi olan tektaş yüzük, artık parası olan kadınların özgürlük sembolü haline geldi. Nil Karaibrahimgil'in 'Tek Taşımı Kendim Aldım' şarkısıyla başlayan bu trend; kuyumcularda 36 aya varan vadelerle yapılan tektaş satışlarıyla zirveye ulaştı!

'Takamaz mıyım?' dedi
Oyuncu-manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda; "Tektaşımı kendim aldım, nişan yüzüğümü ise sevgilim" derken, Ebru Gündeş de önceki gün 'kendisinin aldığı' tektaşıyla görüntülendi. Gündeş, gazetecilerin "Tektaşınızı kim aldı?" sorusuna önce sinirlenerek, "Kendim aldım. Takamaz mıyım?" yanıtını verdi; sonra da gülümseyerek poz verdi.

Özgürlüğün simgesi
İşte Sertab Erener, Şebnem Dönmez ve Aşkın Nur Yengi'nin de aralarında bulunduğu; 'tektaşını kendisi alan' ünlüler ve gerekçeleri:

SEDA SAYAN: "İlk tektaşımı yıllar önce sevdiğim adam hediye etmişti. Ama şimdi taktığım tektaş yüzüğümü kendim aldım. Zaten artık ev kadınları bile eşlerinden tektaş yüzük beklemiyor. Artık pırlanta taksitle satılıyor. Hanımlar, mutfak masraflarından biriktirip kendilerine tektaş alıyor. Bu durum bence çok normal; kadın erkekten bir şey beklemesin!"

YONCA EVCİMİK: Kendi yüzüğümü kendim aldım ve her zaman çok severek taktım. Ama şimdi hiç ilgimi çekmiyor. Tektaş takıntısı olan insanları da anlamıyorum!"

NİL KARAİBRAHİMGİL: "Ben 'Tek Taşımı Kendim Aldım' şarkısını özgür kızlar için yazmıştım. Ekonomik özgürlüğü olan kadınlar, pırlantalarını kendileri alır. Ben de kendi yüzüğümü kendim aldım."
Haberin fotoğrafları