kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Hamilelik iması sadece espriydi!

Özlem AVCI
Ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün İstanbul Outlet Center'da hayranlarıyla buluştu. 'Gecelerce Ağlarsın Unutma' adlı yeni albümünü imzalayan Sayan, konserinden önce de yeni CD'sini bedava dağıttırdı. Ünlü sanatçı, sevenleriyle hasret giderdiği etkinlikte; hamilelik söylentilerine de açıklık getirdi.

Uzamasın dedim
Geçtiğimiz hafta İbo Show'a konuk olan Sayan, Tatlıses'in işkence koltuğuna oturmuş ve İbo'ya "Çok sallama, bebek düşecek" diyerek hamile olduğunu ima etmişti. O koltuktan kurtulmak için espri yaptığını açıklayan Seda Sayan, "İç organlarım birbirine karıştı. İbrahim Tatlıses işkenceyi uzatmasın diye öyle bir şey söyledim. Çocuk olsa öyle bir koltuğa oturmam" dedi.

Hüsnü'yü severim
Son günlerin gündemine oturan Deniz Seki-Hüsnü Şenlendirici aşkı hakkında görüşü de sorulan Seda Sayan, "Bu aşk için hiçbir şey söyleyemem" diyerek şu açıklamayı yaptı: "Hüsnü'yü seviyorum ve tanıyorum. Benim albümümde de şarkısı var. Karısını ve Deniz Seki'yi de seviyorum. Bu konuyla ilgili bir şey söylemiyor ve bu konunun dışında kalmak istiyorum. Programımda da onlara yer vermedim ve vermeyeceğim!"
Haberin fotoğrafları