kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Pekkan, adını bir parfüm markası olarak görmek istemediğini söyledi.

Kenan Eurovision'u kazanacak

Özlem AVCI/ MAGAZİN
Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan, bir parfüm reklamı için kamera karşısına geçti. Pekkan, reklamın basın toplantısında 'Shake it up Şekerim' adlı parçayı çok beğendiğini söyledi ve ekledi: "Kenan Doğulu, hepimizin sevdiği bir sanatçı. İyi bir derece alacak. Başarısız olsa da bundan etkilenmez!"..
Süperstar Ajda Pekkan, rol alacağı bir parfümün reklam filmi için önceki gün TEM Stüdyoları'ndaydı. Filmin yönetmeni Karen Lamond ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Pekkan, 6 yıldır bir reklam filminde oynamadığını söyledi ve ekledi: "Bu reklam çalışmam ne ilk ne de son! İlerleyen günlerde başka sürprizlerimiz de olacak. Bekleyelim ve görelim!" 80'li yıllarda Zeki Müren ile 'Alo' reklamında oynadığı hatırlatılınca ise Pekkan, o günleri çok özlediğini söyledi.

YAPTIĞIM MANASIZDI!FASIZ!
Kenan Doğulu'nun 'Shake it up Şekerim' adlı parçasını çok beğendiğini söyleyen Pekkan, "O hepimizin sevdiği bir sanatçı. İyi bir derece alacak. Başarısız bir sonuç alsa da, o bundan etkilenmez!" dedi. Eskiden Türk halkının Eurovision'a milli bir maç gibi baktığını söyleyen Pekkan, Eurovision'da yarıştığı 'Petrol' şarkısıyla yarışı kaybettiği döneme ilişkin olarak, "Kaybettiğim zaman Türkiye'den ayrıldım. İki sene çalışmadım. Sonra yaptığımın ne kadar manasız olduğunu düşündüm ve geri geldim. Keşke yapmasaydım" dedi.
Haberin fotoğrafları